[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
要符合咩條件先可以將兩隻同伴打到血變零時,自動出ExE技進做超究極體?
有時我一隻完全體+究極體都進到,但好多時都係話血變0自動返去鎮度

ExE 一日只可以一次

都唔一定,實在唔知咩原理。
話說我第二次見到兩隻小黑,
打到第二輪已經頂唔順,
死晒之後靠合體先打贏進入第三round,
點知對面兩隻小黑都進到完全體,
我心諗死梗啦,又冇葯又冇合體又得翻1血,
結果一入第三round比小黑秒殺之後又再合體

好有運😂

我同你一樣
打到佢哋進化輸左先知原來有死出ExE
現架個難題係有究極體
無技用 唔知去邊度敵人學
有無人同我一樣有呢個問題 隻game 係攞唔盡個mon 個size 多左個黑框係度
我認我廢
第一章就set番做easy打
當堂輕鬆番
要符合咩條件先可以將兩隻同伴打到血變零時,自動出ExE技進做超究極體?
有時我一隻完全體+究極體都進到,但好多時都係話血變0自動返去鎮度

ExE 一日只可以一次

打到第二輪已經頂唔順,

好有運😂

我同你一樣

對維京毛人獸仲攞命
合埋體 佢同我鬥出必殺技
合體都差D 死 險勝

ExE 一日只可以一次

打到第二輪已經頂唔順,

好有運😂

我同你一樣

對維京毛人獸仲攞命
合體都差D 死 險勝

我發覺一定要帶加攻道具 唔係打唔入

ExE 一日只可以一次

打到第二輪已經頂唔順,

好有運😂

我同你一樣

對維京毛人獸仲攞命
合體都差D 死 險勝

加防緊要D
等合體
養緊戰鬥暴龍 聖鷹
岩岩學左rank 7 火技 宜家打怪易左好多 諗住刷船果隻祭師 一場有3000蚊 賺返d水錢同強化訓練器材

76繁榮 第3章都冇得做主線 宜家升緊80再試

ExE 一日只可以一次

打到第二輪已經頂唔順,

好有運😂

我同你一樣

對維京毛人獸仲攞命
合體都差D 死 險勝

加防緊要D
等合體

兩樣食哂 唔食扣10血
想下點先升能力快d 而家卡住係3~4千 點先可以9999

ExE 一日只可以一次

打到第二輪已經頂唔順,

好有運😂

我都係啱啱試過一日合咗兩次體
我嗰兩次係分開打唔同怪,第一次死就正常會合
跟手又再打第二隻怪,我嗰兩隻又死曬,結果佢又可以比我合多劑
巴打知唔知暴食荒原點去? 搵唔到
巨龍獸要既頂級肉點先有
巨龍獸要既頂級肉點先有

打果區D怪會跌,再自己番城種

沙漠去果個咩墓地 再行右邊 幫格鬥獅子做完任就去到 要第2章
http://enjoi7.sakura.ne.jp/digimonworld-neo/

無意中發現既PS4版NEXT ORDER WIKI 但得日文

沙漠去果個咩墓地 再行右邊 幫格鬥獅子做完任就去到 要第2章

唔該巴打
迦奧迦獸仲難打過音速迦奧迦
咩玩法黎
玩到14繁榮,祭司獸叫我搵火焰獸同九尾狐獸 可以擴建條村 但我係火山搵唔到佢地
玩到14繁榮,祭司獸叫我搵火焰獸同九尾狐獸 可以擴建條村 但我係火山搵唔到佢地

你打左佢地一次先入到去搵祭師獸架wor
如果打左 佢地已經加入左只係未show出嚟
你禁三角形睇下係咪公公獸叫你繼續搵獸加入
如果係 即係你未夠繁榮做主線
http://enjoi7.sakura.ne.jp/digimonworld-neo/

無意中發現既PS4版NEXT ORDER WIKI 但得日文

佢照搬
D進化數值都未改

你打左佢地一次先入到去搵祭師獸架wor
如果打左 佢地已經加入左只係未show出嚟
你禁三角形睇下係咪公公獸叫你繼續搵獸加入
如果係 即係你未夠繁榮做主線

又好似係 唔該巴打
好撚好玩,好有返啲童年回憶

利申:冇打機好多年,細個玩過ps one嗰隻,屋企一直冇機打,係最近先買咗部ps4
好撚好玩,好有返啲童年回憶

利申:冇打機好多年,細個玩過ps one嗰隻,屋企一直冇機打,係最近先買咗部ps4

玩果陣再放USB 打住播返D 數碼暴龍歌
成個感覺返晒黎

佢照搬
D進化數值都未改

掛住睇合體進化條件 無睇到進化數值照搬
試過一日兩次死左之後進到超究極
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞