[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想請問有冇巴打知道邊度仲有日版現貨賣

點解要日版
請問獵龍獸點解係不明生物黎 冇得再進化 圖鑑上又冇佢資料既

由成長期變到獵龍獸...仲有冇得救.. ?
冇得再進化

應該無
買石比佢進

好似食石都無得進 夾硬變大便獸可能仲好

原來仲可以進化圖鑑上果2百幾隻以外既不明生物

冇得再進化

應該無
買石比佢進

變大便獸係乜?

冇得再進化

應該無
買石比佢進

變大便獸係乜?

變大便獸要乜條件 / 要求 ??

冇得再進化

應該無
買石比佢進

變大便獸係乜?

賴16次屎強制變大便獸

點先做到架
變大便獸係乜?

賴16次屎強制變大便獸

咁大便獸可唔可以好似第一集咁食番啲屎架
有冇巴打玩緊hard mode
頭先轉左hard mode 打阿爾法獸同奧米加獸
我兩隻四萬血七千全能力既究極 exe合體
合左體都打唔贏, 好變態
終於過到第一章 用道具磨死隻機邪
依家居民儲到165
頭先二隻奥米加5000+能力食曬藥
打混沌獸 帝王龍甲打唔入

呢一代得返一二日命仔
我諗要又練多代
我就係想早日儲齊居民者 依家搞到有d想棄

點解要日版

細細個玩D GAME到而家都係日文習慣左姐
DS3, Fate我都係日文版
利申 : 識睇
終於過到第一章 用道具磨死隻機邪

之後所有野勁小小都要食
頭先打三大魔神 食左40幾劑就磨死一隻 比佢地連接三個大死左
呢關勁重惡意
又要返去練多一代
打到可以第4章入異次元…但2隻究極體都係得3000頭既數值……

入到去打隻巫師戰都重傷完場……唔知應該點做好……

屌佢老母 我2隻3千尾4千。。。 入到去打story 比人秒殺

一開波就要掉防禦+攻擊插件X, 去道具店有得買

升多隻6-7k啦

玩到第六代仲係第一章 點樣升呀 兩次都係完全體十一二歲就死左

一開始揀d易進究極體既路線黎升
同埋唔好淨係係訓練場練,好多究極體都要打55場
同埋訓練師技能要學防禦,睇準時機防禦就打得贏機械邪龍

邊D 係易進既究極體??
有無網可以睇睇?

第18頁有link不過英文版

TKS
變大便獸係乜?

賴16次屎強制變大便獸

我都好想知

點先做到架

我由膠龍獸養出黎
變大便獸係乜?

賴16次屎強制變大便獸

我都好想知

呢集都唔會賴屎出黎,你隻野點會食得返
只會係你條BAR度累積上去
變大便獸係乜?

賴16次屎強制變大便獸

我都好想知

我一開始玩試過賴左係訓練所入面
跟住城鎮變大左就冇左

我一開始玩試過賴左係訓練所入面
跟住城鎮變大左就冇左

我都淨係喺訓練所瀨過,之後出街都未試過,仲以為今集都會屙到周街屎添

冇得再進化

應該無
買石比佢進

點進?

冇得再進化

應該無
買石比佢進

點進?

相呢

冇得再進化

應該無
買石比佢進

點進?

相呢

請問係咪打完滅世魔獸之後就算做爆咗主線架啦
因為打完滅世魔獸之後,入MENU仲見到自己玩緊第五章

凶碼最後話想同我打多一場,但係同佢講野又無得打

異次元有六個
滅世係第一個
班皇騎魔王返村就會開其他個D

異次元有六個
滅世係第一個
班皇騎魔王返村就會開其他個D

即係要繁榮200,第五章先算完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞