[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
  《數碼寶貝世界 - Next Order - 》,將全面進化以高畫質登陸 PS4 平台。閃光暴龍獸(爆裂模式)、薔薇獸(爆裂模式)、科學怪人獸、海天使獸、暗龍獸、混沌獸、凱撒暴龍獸、鎧甲加魯魯獸…等等,總數高達 12 隻的數碼寶貝全新加入 PS4 版《數碼寶貝世界 - Next Order - 》。

PS4《數碼寶貝世界 - Next Order - 》繁體中文版預定於 2017 年 2 月 9 日發售。

我諗好多巴打都無玩psv版既
玩過PS版隻Digimon world 1一定要玩
唔知會唔會有偷跑
玩過psv果隻 不過玩玩下無玩 好明顯無以前果隻咁好玩
不過都準備入手呢隻 想係ps4再玩

睇d人評都話一般
但無以前咁好玩可能係大個左要求高左

睇d人評都話一般

玩到去某個地圖係咁係度轉圈
明明只係想搵一隻NPC
但要兜萬9幾里路
中間又唔係打怪 又唔係迷宮,
真係推知碌JOYSTICK ON99咁望住個MON幾分鐘
仲要有幾個任務要係個度解...

然後就棄左GAME
到底係我大個左要求高左定係咁樣真係太ON9

睇d人評都話一般

玩到去某個地圖係咁係度轉圈
明明只係想搵一隻NPC
但要兜萬9幾里路
中間又唔係打怪 又唔係迷宮,
真係推知碌JOYSTICK ON99咁望住個MON幾分鐘
仲要有幾個任務要係個度解...

然後就棄左GAME
到底係我大個左要求高左定係咁樣真係太ON9

咁真係幾..
不過都係會買
回憶
有冇人經過game鋪睇下有冇偷跑
無人玩
好大舊屎個間房到今日都係唔識點破
今日無偷跑
唔係舊game黎咩
唔係舊game黎咩

psv出左好耐
ps4 remake
想知平衡搞成點
Psv練完出去會一拳打死隻巴達獸
想知平衡搞成點

ps4版有冇話會搞呢樣
睇黎ps4真係無咩人會玩
網路偵探定呢隻好玩d
網路偵探定呢隻好玩d

雖然兩隻唔同類型,不過網路偵探真係好撚正
個人認為網路偵探高幾皮 果陣真係玩到停唔到
不過呢隻都可以一戰既
網路偵探定呢隻好玩d

不過呢隻都可以一戰既

係幾好玩 劇情好睇
網路偵探定呢隻好玩d

不過呢隻都可以一戰既

係幾好玩 劇情好睇

網偵好多人都啱玩,呢隻唔係個個接受到,網偵會想玩完晒啲要素佢,呢隻我隻寵轉生幾次之後下下一招秒晒啲敵人,未白金就封左盤
網路偵探定呢隻好玩d

不過呢隻都可以一戰既

係幾好玩 劇情好睇

網偵好多人都啱玩,呢隻唔係個個接受到,網偵會想玩完晒啲要素佢,呢隻我隻寵轉生幾次之後下下一招秒晒啲敵人,未白金就封左盤

咗我買咗網偵先

係幾好玩 劇情好睇

咗我買咗網偵先

兩隻都未玩過 想問下網絡偵探係咪冇壽命設定而next order有?
唔係太鍾意玩玩下隻野會老死

係幾好玩 劇情好睇

咗我買咗網偵先

兩隻都未玩過 想問下網絡偵探係咪冇壽命設定而next order有?
唔係太鍾意玩玩下隻野會老死

網偵係Digimon Story系列,系列傳統主力劇情,係好似Pokemon咁可以同時養百幾隻,唔會死
Next Order係Digimon World系列,系列傳統係主力育成,會病會死,要餵肉帶住兩隻野周圍玩,湊細路咁,戰鬥系統單一
想知平衡搞成點

ps4版有冇話會搞呢樣

佢就係有講
搞到想玩但又唔知會唔會戰力暴走狂秒到爆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞