[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
點樣睇到個進化條件? 上面既巴打知要數值要幾多先進到 但我又見唔到

停幾次行出門口讚or鬧佢, 或者出去聊交打再互動 (打野人獸最快
點樣睇到個進化條件? 上面既巴打知要數值要幾多先進到 但我又見唔到

停幾次行出門口讚or鬧佢, 或者出去聊交打再互動 (打野人獸最快

係train 唔係 “停” ,打錯
無PS4

PSV

有無豆豆/鋼鐵豆豆呢啲最原始嘅精靈先

有鋼鐵豆豆

因為我玩個psp果隻
食野,all屎個過程無整出黎
街繁榮度又唔明顯(DW1會由無餐廳起到有餐廳,由普通攤檔起到成間雜貨鋪)
全部都係新嘅獸 對我黎講V仔獸果d已經好新
咩皇家騎士果啲我直情唔識
唔知呢代如何

PSV

有鋼鐵豆豆

尋日養左隻豆豆出黎,
不過岩岩玩乜技都冇
無PS4

PSV

有鋼鐵豆豆

因為我玩個psp果隻
街繁榮度又唔明顯(DW1會由無餐廳起到有餐廳,由普通攤檔起到成間雜貨鋪)
唔知呢代如何

咁呢代應該唔啱你
一樣都係屙屎會成個畫面遮左
繁榮度就可以問公公獸知
皇家騎士仍然有戲份(仲要唔少)
無PS4

PSV

有鋼鐵豆豆

因為我玩個psp果隻
唔知呢代如何

咁呢代應該唔啱你
繁榮度就可以問公公獸知

食野個動作呢咁
似唔似ps1果隻?準備入手

訓練 如廁 食野動畫cut左 其他暫時玩落還好 細節位ps1果代始終好d 但依家d game廠所謂既續集一代比一代垃圾黎講 呢隻叫做仲接受到
似唔似ps1果隻?準備入手

訓練 如廁 食野動畫cut左 其他暫時玩落還好 細節位ps1果代始終好d 但依家d game廠所謂既續集一代比一代垃圾黎講 呢隻叫做仲接受到

明明BD大VCD咁多
點解仲要CUT
無PS4

早幾日出機剩係為左玩呢隻game
無PS4

PSV

有鋼鐵豆豆

因為我玩個psp果隻
唔知呢代如何

咁呢代應該唔啱你
繁榮度就可以問公公獸知

呢代叫冇乜皇騎啦
巴哈果邊固定每日都有人實況,得閒可以去睇下
我都係玩翻DW1
我都係玩翻DW1

呢隻老實講 起碼玩落仲叫有番dw1果種味 好過隔黎個垃圾sd genesis好多了
打火山門口左右兩邊隻礦石獸難打到以為中bug,
裡面任務都做左一部份,但仲係未打得入呢兩隻野 最後瘋狂啪葯先打得贏,原來有格鬥技4學
打火山門口左右兩邊隻礦石獸難打到以為中bug,
裡面任務都做左一部份,但仲係未打得入呢兩隻野 最後瘋狂啪葯先打得贏,原來有格鬥技4學

自從比小道果兩隻紅鼻屎陰過後 唔到究極體唔出門 依家第三世代都僅僅夠玩骸骨山莊
玩到第二代先見到有張床係道
我都係玩翻DW1

呢隻老實講 起碼玩落仲叫有番dw1果種味 好過隔黎個垃圾sd genesis好多了

不要再說了
陸機浮空格空機
我都係玩翻DW1

不要再說了
陸機浮空格空機

Sd genesis 垃圾
以前d game係有種爆左機都意猶未盡既感覺 依家係 終於爆撚左 唔洗再玩隻on9 game
Bandai就黎可以拍得住ea 差撚住everying

邊度有床?

邊度有床?

入訓練館右手邊
點樣先學到招
芳香同利維坦合左做金剛武神
某d究極體如白金大便都算易 但有d 全部要幾千 血mp 要幾萬 點練
上網睇人地升hp mp 一野加300係咪easy mode? 佢岩岩開始玩就加咁多嘅
這個地區是@!#%@!$@$

好了,我們來打一場吧(LV20)

鬼畜GAME

係咪果兩隻黑仔

果兩隻野要打幾多次
第一次殘血贏 佢要打多次
第二比佢秒完我死左之後動畫出exe進左帝王龍甲秒返佢地 諗住收工啦
結果我兩隻一血打第三次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞