[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
首批限定特典有D咩

如果冇特別野就唔買住
好景$398

398都算平喎 多唔多貨
188地鋪 418
好景$398

398都算平喎 多唔多貨

$398個間得幾隻
其他428 418就多

買左既巴打想問中文版個封面係咪無international edition呢2個字
首批限定特典有D咩

如果冇特別野就唔買住

PS4 繁體中文版《數碼寶貝世界 - Next Order - 》首批封入特典將收錄「《數碼寶貝世界 - Next Order - 》原聲帶」。原聲帶中收錄了遊戲中所使用的背景音樂,而且將以數位的形式供玩家們下載!除此之外,首批封入特典下載代碼將包含「支援冒險組合」以及「奧米加獸究極進化道具」,可以讓遊戲初期更有優勢,冒險也會更加順利。
首批限定特典有D咩

如果冇特別野就唔買住

PS4 繁體中文版《數碼寶貝世界 - Next Order - 》首批封入特典將收錄「《數碼寶貝世界 - Next Order - 》原聲帶」。原聲帶中收錄了遊戲中所使用的背景音樂,而且將以數位的形式供玩家們下載!除此之外,首批封入特典下載代碼將包含「支援冒險組合」以及「奧米加獸究極進化道具」,可以讓遊戲初期更有優勢,冒險也會更加順利。

Psv係dmw1 ost
對老屎忽黎講吸引好多
首批限定特典有D咩

如果冇特別野就唔買住

對老屎忽黎講吸引好多

新驚ost真係吸引唔到我
首批限定特典有D咩

如果冇特別野就唔買住

對老屎忽黎講吸引好多

youtube都有啦
一開始無得揀困難既
一開始無得揀困難既

爆一次機先有
進化條件係點
2隻都進左唔想進既野
覺唔覺好難打怪學人地招技
完全體都無技用
Psv中文買左,而家出ps4升級版
修正平衡
由一拳KO巴達獸變左兩拳KO
聽日先得閑去買 希望仲有貨
體感上感覺真係難玩左
首批限定特典有D咩

如果冇特別野就唔買住

對老屎忽黎講吸引好多

youtube都有啦

仲以為係送碟/俾code你下載
買左數位版 剩係可以係個app度開黎聽
屌進左黑亞古幅射加布獸lol
體感上感覺真係難玩左

暫時唔覺好易
後期唔知
重傷左可以點算
體感上感覺真係難玩左

暫時唔覺好易
後期唔知
重傷左可以點算

用膠布定食藥丸
PSV第一世代可以玩到見番初代
PS4第一世代連草原都未行出就死左
雖然我玩虐畜PLAY專進冷門野
仲有D進化條件難度都好似加左好多

玩左3個鐘都未出到草原
進左做迪路獸同黑巴多拉
打隻鼻屎獸都唔夠打
重傷左又無item用
而家瘋狂訓練等死算
覺唔覺好難打怪學人地招技
完全體都無技用

學左智力都學唔到技

玩左3個鐘都未出到草原
進左做迪路獸同黑巴多拉
打隻鼻屎獸都唔夠打
重傷左又無item用
而家瘋狂訓練等死算

果兩隻紅鼻屎獸不嬲伏黎
明陰初代老屎忽
老伯屋企隻滖球會每日送道具,係早期唔駛錢囉藥既方法

玩左3個鐘都未出到草原
進左做迪路獸同黑巴多拉
打隻鼻屎獸都唔夠打
重傷左又無item用
而家瘋狂訓練等死算

果兩隻紅鼻屎獸不嬲伏黎
明陰初代老屎忽
老伯屋企隻滖球會每日送道具,係早期唔駛錢囉藥既方法

打重要主線怪個battle song同初代一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞