[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Btw 有冇巴打知沙漠果到隻隕石獸邊隻先係假
答左一個禮拜game 時間都答錯

結尾有個喔字嘅係假, 話人講大話嗰個係講大話
Btw 有冇巴打知沙漠果到隻隕石獸邊隻先係假
答左一個禮拜game 時間都答錯

結尾有個喔字嘅係假, 話人講大話嗰個係講大話

Thx! 今晚試
點先學到新招,用黎用去都係個招

打多D 唔同既敵人學技
或者你用 pt 加學習技

d pt加哂落轉世技
今晚再試下先,而家仲係第一世,一隻獸人加魯魯一隻女惡魔

第一世果陣唔知祭師獸要做完任先進到
隻九尾狐等唔切就住生左

我開左game冇耐
岩岩先玩到見到另外兩個細佬
D進化要求唔一定要達成?
進超比多獸要750速 我得2,3百都進左
想收二手
會唔會有人已經棄GAME
D進化要求唔一定要達成?
進超比多獸要750速 我得2,3百都進左

唔洗 中必要項目要求數量就得
過左第一章 發覺都好多網路偵探嘅角色有出場
依家賣幾錢?
某d究極體如白金大便都算易 但有d 全部要幾千 血mp 要幾萬 點練

Psv果隻轉生到六七代後就全數值99999,打boss唔撚洗望
玩左14粒鐘仲係第一章

本身養緊幻影奧加同一隻變唔到究極體嘅怪 打贏左機械邪龍 點知之後要繼續搵獸加入

宜家繁榮得24 周圍去哂都冇獸加入 問黑球獸要去荒野 但格鬥獅子擋路 又唔比任我做

唔知要繁榮幾多先可以繼續主線 死死地去左沉船果邊 有海龍獸但要釣3條魚 其中一條要釣金魚 應該有難度

再入少少有祖頓獸 叫我返火山搵膠龍獸 應該可以加到繁榮

幻影加奧加好廢 本身又練左隻音速加奧加 好彩第2次進左頑固 d數值要求都幾低 我見其他魔王 王家騎士都要幾千數值
宜家頑固搭黑鋼鐵加魯魯

玩住咁多先

me2.打完第一次boss 都唔知要去邊
玩左14粒鐘仲係第一章

本身養緊幻影奧加同一隻變唔到究極體嘅怪 打贏左機械邪龍 點知之後要繼續搵獸加入

宜家繁榮得24 周圍去哂都冇獸加入 問黑球獸要去荒野 但格鬥獅子擋路 又唔比任我做

唔知要繁榮幾多先可以繼續主線 死死地去左沉船果邊 有海龍獸但要釣3條魚 其中一條要釣金魚 應該有難度

再入少少有祖頓獸 叫我返火山搵膠龍獸 應該可以加到繁榮

幻影加奧加好廢 本身又練左隻音速加奧加 好彩第2次進左頑固 d數值要求都幾低 我見其他魔王 王家騎士都要幾千數值
宜家頑固搭黑鋼鐵加魯魯

玩住咁多先

me2.打完第一次boss 都唔知要去邊

已經23 煩榮,都冇next
某d究極體如白金大便都算易 但有d 全部要幾千 血mp 要幾萬 點練

Psv果隻轉生到六七代後就全數值99999,打boss唔撚洗望

咁唔怪得d人話
玩到第4代都打唔贏第一隻邪龍

咁唔怪得d人話

我贏左第一隻,跟住卡住左
又話一樣係fix
會進最上面果隻既
點解會進左最下面果隻...

咁唔怪得d人話

25就可以繼續主線 做左天使獸同佢徒弟未?
釣魚比九尾狐獸未?
1.0船有祖頓獸 同佢講野再搵膠龍獸未?
飛蟲獸成日想掃瞄女主身體

咁唔怪得d人話

25就可以繼續主線 做左天使獸同佢徒弟未?
釣魚比九尾狐獸未?
1.0船有祖頓獸 同佢講野再搵膠龍獸未?

原來要25,ok左了,攻略是假的
D任務係咪同psv有唔同? 我見攻略第一章會有暴龍獸既任務 但我又見唔到 唔知係咪我去錯地方
D任務係咪同psv有唔同? 我見攻略第一章會有暴龍獸既任務 但我又見唔到 唔知係咪我去錯地方

係轉晒位,所以psv攻略係冇用

係轉晒位,所以psv攻略係冇用

咁都好 可以自己探索
進古拉要1600力量1200速1200強

進大古拉反而要800力800強?做乜撚
又卡關了 去到荒野 搵唔到野人獸個洞 比唔到20舊腐肉佢
之後打左好多隻紅鼻屎 奧加獸都冇出嚟 返去搵獅子獸又冇新任務 同攻略好大出入
之後打左好多隻紅鼻屎 奧加獸都冇出嚟 返去搵獅子獸又冇新任務 同攻略好大出入

ps4有攻略咩?

ps4有攻略咩?

有psv攻略 但唔同ps4
要符合咩條件先可以將兩隻同伴打到血變零時,自動出ExE技進做超究極體?
有時我一隻完全體+究極體都進到,但好多時都係話血變0自動返去鎮度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞