[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
上網睇人地升hp mp 一野加300係咪easy mode? 佢岩岩開始玩就加咁多嘅

我normal都係加300左右
岩岩玩到祭司獸
這個地區是@!#%@!$@$

好了,我們來打一場吧(LV20)

鬼畜GAME

係咪果兩隻黑仔

果兩隻野要打幾多次
第一次殘血贏 佢要打多次
第二比佢秒完我死左之後動畫出exe進左帝王龍甲秒返佢地 諗住收工啦
結果我兩隻一血打第三次

電路海角果三次算易了 果個唔記得係咪叫機械之城 佢地係門口度 仲要進左化 同佢地打第一次 完全被虐
隻黑奧米加D型到呢
上網睇人地升hp mp 一野加300係咪easy mode? 佢岩岩開始玩就加咁多嘅

岩岩玩到祭司獸

有冇巴打知點解 我第2世代 bonus埋都係加得百幾 其他能力十幾

岩岩玩到祭司獸

有冇巴打知點解 我第2世代 bonus埋都係加得百幾 其他能力十幾

我只加2xx 叫左比多入加所有野升到lv2 佢係咪開左建築事務所upgrade訓練場?

岩岩玩到祭司獸

挑戰蘿蔔/技能/急成長bonus

岩岩玩到祭司獸

你自己有冇加技能
想問點整料理 學左技能加埋開露營 但佢唔比我揀
想問點整料理 學左技能加埋開露營 但佢唔比我揀

肚餓先得,即整即食冇得打包
隻黑奧米加D型到呢

係幾型只睇上半身嘅話
育成失誤同教養係成隻GAME最難達成既野
進左紅蓮同墮天
第一章沙漠隻機械邪龍boss用完全體都唔夠打… (轉世第3代)咁快要進到究竟先夠打? npc隻古拉獸俾佢一野秒,又話幫手…
第二代訓練一開始加好撚多
之後慢慢就越黎越少 點解會咁
第一章沙漠隻機械邪龍boss用完全體都唔夠打… (轉世第3代)咁快要進到究竟先夠打? npc隻古拉獸俾佢一野秒,又話幫手…

x2 完全體都比佢秒

x2 完全體都比佢秒

今集比怪秒既原因
所有技能都大幅加左傷害威力同耗魔
打機邪主要係招光束(3500威力),初見打落黎分分鐘破萬
想像唔到後面DG空間會點
點先學到新招,用黎用去都係個招

打多D 唔同既敵人學技
或者你用 pt 加學習技

x2 完全體都比佢秒

今集比怪秒既原因

NPC 不嬲癈
唔洗灰心 我去到第四代要win 到

x2 完全體都比佢秒

今集比怪秒既原因

NPC 不嬲癈
唔洗灰心 我去到第四代要win 到

sor 原來第三代巳經win
玩左14粒鐘仲係第一章

本身養緊幻影奧加同一隻變唔到究極體嘅怪 打贏左機械邪龍 點知之後要繼續搵獸加入

宜家繁榮得24 周圍去哂都冇獸加入 問黑球獸要去荒野 但格鬥獅子擋路 又唔比任我做

唔知要繁榮幾多先可以繼續主線 死死地去左沉船果邊 有海龍獸但要釣3條魚 其中一條要釣金魚 應該有難度

再入少少有祖頓獸 叫我返火山搵膠龍獸 應該可以加到繁榮

幻影加奧加好廢 本身又練左隻音速加奧加 好彩第2次進左頑固 d數值要求都幾低 我見其他魔王 王家騎士都要幾千數值
宜家頑固搭黑鋼鐵加魯魯

玩住咁多先
今集比上一隻網絡偵探哂時間好多。逼你狂轉世先夠打……

打多D 唔同既敵人學技

d pt加哂落轉世技
今晚再試下先,而家仲係第一世,一隻獸人加魯魯一隻女惡魔
主線有無多到

psv玩家
Btw 有冇巴打知沙漠果到隻隕石獸邊隻先係假
答左一個禮拜game 時間都答錯

打多D 唔同既敵人學技

d pt加哂落轉世技
今晚再試下先,而家仲係第一世,一隻獸人加魯魯一隻女惡魔

第一世果陣唔知祭師獸要做完任先進到
隻九尾狐等唔切就住生左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞