[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
仆街我第3代 繁榮度都未過20 係咪我太廢

唔夠打主線,係咪我龜多代先出去打係最好

我第2代,繁榮都係得10幾

唔夠隻機械邪龍獸打
Easy 同normal 分別係咩?
有冇巴打知
玩玩下 hang 左無save.... 喊出來
Easy 同normal 分別係咩?
有冇巴打知

易玩同難玩
易玩係易成點?
好似網偵咁冇腦?
呢家覺得難係搵唔到野成日
易玩係易成點?
好似網偵咁冇腦?

易玩都係好撚難
易玩係易成點?
好似網偵咁冇腦?

易玩都係好撚難

我都覺,我係玩易嘅,都試過兩隻死晒幾次
應該係我太廢嘅問題
夾唔啱時間兩隻究極體一齊死晒 宜家冇加乘好難升

我戰鬥暴龍合鋼鐵加魯魯合體左
變左奧米加 隻鋼鐵加魯魯退化左做獸人加魯魯
歲數都變返8歲
都唔知
奧米加獸就十幾歲
易玩係易成點?
好似網偵咁冇腦?

易玩都係好撚難

我都覺,我係玩易嘅,都試過兩隻死晒幾次
應該係我太廢嘅問題

易係易係敵人無咁勁姐
任都係一樣 都係要周圍走

歲數都變返8歲
都唔知
奧米加獸就十幾歲

唔明你講乜

歲數都變返8歲
都唔知
奧米加獸就十幾歲

顯示8歲
實際一樣得番幾日命
兩隻完全體 食左十幾個中回復先抽得贏隻機械邪龍 果招死光 一野打我一半血
兩隻完全體 食左十幾個中回復先抽得贏隻機械邪龍 果招死光 一野打我一半血

要用擋啦

要用擋啦

係喎,唔講都唔記得有 屌 學都未學

歲數都變返8歲
都唔知
奧米加獸就十幾歲

顯示8歲
實際一樣得番幾日命

原來係咁
咁仲進唔進得返究極

歲數都變返8歲
都唔知
奧米加獸就十幾歲

顯示8歲
實際一樣得番幾日命

原來係咁
咁仲進唔進得返究極

點樣合體?!
exe?
痴撚線
3萬血
3500攻4000防
墮天地獄 杜納斯 第4章 異域打d卒仔唔食藥都差d死

打隻白金鼻涕完全唔夠打。沙古牙就食左大半數量嘅藥

去到凱王同葛葉 佢地一下打我兩萬 我打佢地扣千幾
最後用exe 都要食埋淨低嘅藥先過到

有d後悔玩左困難 都唔知靠exe 過左幾多次關
辛辛苦苦練到兩隻怪17-18歲 d數值都以為叫夠嘅時候 比人秒殺
有d後悔玩左normal 都唔知靠exe 過左幾多次關
辛辛苦苦練到兩隻怪17-18歲 d數值都以為叫夠嘅時候 比人秒殺

歲數都變返8歲
都唔知
奧米加獸就十幾歲

顯示8歲
實際一樣得番幾日命

原來係咁
咁仲進唔進得返究極

點樣合體?!
exe?

唔係
真係合體進化
做完機甲龍任就有
點解而家戰鬥同訓練都唔開進化條件
轉生係咪簡公公獸講比較優秀既會好d 有冇巴打知
唔簡又會唔會比前代勁?

歲數都變返8歲
都唔知
奧米加獸就十幾歲

顯示8歲
實際一樣得番幾日命

原來係咁
咁仲進唔進得返究極

點樣合體?!
exe?

唔係
真係合體進化
做完機甲龍任就有

夾硬進究極就無事
有d後悔玩左normal 都唔知靠exe 過左幾多次關

搵布尼獸有得轉難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞