[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想問下打完雪古冰惡魔去打咩好?

有冇巴打可以list out 哂個打怪次序?

黑阿古》黑巴多拉》海龍》冰惡魔》藍火焰》黑獸人加魯魯》鍋爐巫師》鋼鐘海龍

其實邊打黑獸人加魯魯刷錢再食究極天使獸就好快9999

黑阿古》黑巴多拉》海龍》冰惡魔》藍火焰》黑獸人加魯魯》鍋爐巫師》鋼鐘海龍

究極天使係邊請問

究極天使係邊請問

第一次打機械邪龍個度
要佢加入好似要去雪地搵左海獅獸佢先show你

究極天使係邊請問

第一次打機械邪龍個度

Thx 一陣試下

獸人加魯魯,鍋爐巫師獸

獸人 邊度打?

我會打core 00機械暴龍, 機械蛇龍x2
集中啲唔洗load 咁多map

究極天使係邊請問

第一次打機械邪龍個度

Thx 一陣試下

藍火炎 鍋爐同鋼鐘係邊架? 打到第4章係咪未有

獸人加魯魯,鍋爐巫師獸

獸人 邊度打?

00既機暴同黑獸人效率一樣?
我入去試個陣已經兩隻完全體無咩加到
同埋我唔鐘意佢行勁大段路先一個map都撞怪

獸人加魯魯,鍋爐巫師獸

獸人 邊度打?

行小小路都有好處嘅
可以省水 回下mp
藍火炎係邊打?
我覺得呢集幾好玩,好多獸可以進,模式都有9成似第一代,係冇左d細節位,我見有人屌劇情,其實第一代都冇乜劇情
但我最想屌係出超必個畫面hea到仆街,冇得chock都算,個背景整d顏色係度做乜9
小丑皇三個地點係邊
佢會唔會加入
小丑皇三個地點係邊
佢會唔會加入

done

獸人加魯魯,鍋爐巫師獸

獸人 邊度打?

行小小路都有好處嘅
可以省水 回下mp

巴多拉可以直去Layer6, 一入就係core map
唔洗點行
另外我都係成熟期時完成訓練, 完全體可能有d難
但成熟期黎講算係幾快
一日唔打爆機一日都打唔到機戰V

我同你一樣,隻機戰v畀哩隻hold住咗

獸人加魯魯,鍋爐巫師獸

獸人 邊度打?

行小小路都有好處嘅
可以省水 回下mp

巴多拉可以直去Layer6, 一入就係core map
唔洗點行
另外我都係成熟期時完成訓練, 完全體可能有d難
但成熟期黎講算係幾快

Core layer6係邊度?
打到差唔多200繁... 有時打打下真係想問自己究竟做緊D乜
真係為左完成而打, 成隻game 愈打愈無聊
故事又唔係突出, 但就極度重覆性
D任真係煩到爆(墓地MAP, 送情信任, EX大便任...)... 重重覆覆, 行黎行去,
日日都要跑同一條線(收肉, 建築所. 跑資源, 跑異空間迷宮...)

隻game 故事性低,
遊戲難度又唔平衡(育成game 唔應該要用我個方法修練, 但無奈唔係咁又唔夠打),
如果唔係玩過第一集, 哩隻野根本係一隻垃圾

真係覺得哩集好撚HEA做... 頭幾集數碼暴龍世界好玩好多

(Btw, 覺唔覺豆男衣著有d似第一集DMW主角)

豆男明顯係dw1主角啦

打機係咁架啦
打機可以有咩意義

第一集做得咁好,隊製作團隊都唔知去咗邊,好難做到一集新作超越第一集架啦

豆男 係童年回憶 點解佢隻蛋唔出世

仲咩咁早買機戰~ 單機game 都咁早買....
小丑皇三個地點係邊
佢會唔會加入

done

會加入?
小丑皇三個地點係邊
佢會唔會加入

done

會加入?

仲咩咁早買機戰~ 單機game 都咁早買....

玩完dw再買二手horizon zero dawn
打到差唔多200繁... 有時打打下真係想問自己究竟做緊D乜
真係為左完成而打, 成隻game 愈打愈無聊
故事又唔係突出, 但就極度重覆性
D任真係煩到爆(墓地MAP, 送情信任, EX大便任...)... 重重覆覆, 行黎行去,
日日都要跑同一條線(收肉, 建築所. 跑資源, 跑異空間迷宮...)

隻game 故事性低,
遊戲難度又唔平衡(育成game 唔應該要用我個方法修練, 但無奈唔係咁又唔夠打),
如果唔係玩過第一集, 哩隻野根本係一隻垃圾

真係覺得哩集好撚HEA做... 頭幾集數碼暴龍世界好玩好多

(Btw, 覺唔覺豆男衣著有d似第一集DMW主角)

豆男明顯係dw1主角啦

打機係咁架啦
打機可以有咩意義

第一集做得咁好,隊製作團隊都唔知去咗邊,好難做到一集新作超越第一集架啦

豆男 係童年回憶 點解佢隻蛋唔出世

好似中左唔知咩病毒
佢唔比隻蛋出世
升到隻奧米加同閃光暴龍爆裂型四項都已經9999,但隻戰暴同隻鋼鐵加魯魯都重未肯醒,凱撒暴龍個任又好乸煩,行嚟行去,畀咗兩轉嘢佢之後又要我去搵鎧甲加魯魯
重有隻神聖天女又係未肯醒
我覺得呢集幾好玩,好多獸可以進,模式都有9成似第一代,係冇左d細節位,我見有人屌劇情,其實第一代都冇乜劇情
但我最想屌係出超必個畫面hea到仆街,冇得chock都算,個背景整d顏色係度做乜9

無得CHOCK 得個睇真係大打折扣...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞