[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
又死一隻真係好撚ON9
次次都係就死先睇到差邊樣能力,練都練唔切
屌,由頭重玩咗5,6次都係兩隻都進化做凶爪巴多拉,唔撚想玩落去。
我已經照顧得佢地好好,賴床冇確認,訓練同打完交都讚佢地,食野,廁所都冇遲。教養都已經有正數黃色,又話教養好就唔會進化做唔正經既獸。今集要進化好野好似逼人重生先做到咁,玩到火都嚟好on9

你隻隻都用同一種訓練方法緊係會進番同一樣野

咁諗住成長期唔同獸都會有唔同野進化。點知一9樣

玩著其他蛋先啦
滾球一開始一定係巴多拉架喇

呢代見到亞古個條件
PSV 9玩都進到亞古>暴龍
咩條件都未睇到就進左黑蓮
邊到有攻略 / 進化表 ?

進化表應該無
之前PSV嗰隻一開始就狂拎特典道具,搞到個身爆咗,其實唔要特典嗰堆道具會唔會難玩啲或者有啲會養唔到架
進左做超比多同藍火焰 但一睇究極古加個條件 心諗係咪on9...迫人係咁轉生

進化表應該無

進化表如果跟返psv嘅話(唔計dlc)日網好多
之前PSV嗰隻一開始就狂拎特典道具,搞到個身爆咗,其實唔要特典嗰堆道具會唔會難玩啲或者有啲會養唔到架

我記得psv一開始個堆道具係冇咩用,惟一有用到嘅特典係強制進戰暴有配音嘅dlc亞古
進埋神聖天女
第6世代先打完第一章
進埋神聖天女
第6世代先打完第一章

咪幾好,起馬爆機個陣圖鑑過到一半,psv個代爆機圖鑑先得30/2xx
進埋神聖天女
第6世代先打完第一章

起碼耐玩

我記得psv一開始個堆道具係冇咩用,惟一有用到嘅特典係強制進戰暴有配音嘅dlc亞古

咁係咪即係開新SAVE重新玩過都無所謂

進化表應該無

進化表用於完全體或之前還可 差別唔太大 但到究極體基本要*2-2.5
兩條仆街黑=奧加獸

進化表應該無

有冇 link ?

進化表應該無

有冇 link ?

http://re-digitize.game-cmr.com/digimonworld/index.html
以前睇開呢個,不過進化條件聽巴打講難左好多,所以個啲進化條件參考下好
幾難打下
有返初代萬事起頭難個種無奈
反而覺得好正 唔會速食

進化表應該無

有冇 link ?

http://re-digitize.game-cmr.com/digimonworld/index.html
以前睇開呢個,不過進化條件聽巴打講難左好多,所以個啲進化條件參考下好

多謝巴打
唔怪得比機邪一炮7000
雷射 3500威力,1950MP
平均15,6歲就死
剛剛入咗手
覺得難玩過網偵好多

但呢類育成感覺好好
呢代好似FIX晒條件都會進你冇進過果D先
改難左先正
有排玩
有育成感覺
第9世代先進到亞古獸
不過未開得設暴龍獸條件就進左火焰獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞