[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
頂級肉可以係邊到打
打左成耐暴食荒野d怪都無
得巨大肉

都係暴食荒野,打到之後返去可以種

升到咁仲可以去邊度升?我係教會打45lv 獸人加魯魯黑 都已經唔係全部2x

無架喇
一係打冰城隻鋼鐵海龍 一係打白金鼻涕
呢個能力入第四章地圖打巫師 黑海龍都應該有D效率
再唔得就要入異次元刷架喇

升完呢隻另一隻就死,又要再loop 過

所以我都盡量控制兩隻野差唔多死 一次過升

其實尼個方法係咪要成熟期先有用
我隻完全體stat 3xxx 打冰火炎,冰惡魔,大古拉已經沒得升了,卡左係3xxx stat

升到咁仲可以去邊度升?我係教會打45lv 獸人加魯魯黑 都已經唔係全部2x

無架喇
一係打冰城隻鋼鐵海龍 一係打白金鼻涕
呢個能力入第四章地圖打巫師 黑海龍都應該有D效率
再唔得就要入異次元刷架喇

升完呢隻另一隻就死,又要再loop 過

所以我都盡量控制兩隻野差唔多死 一次過升

其實尼個方法係咪要成熟期先有用
我隻完全體stat 3xxx 打冰火炎,冰惡魔,大古拉已經沒得升了,卡左係3xxx stat

有無試黑獸人加魯魯?
我完全體係個邊升
頂級肉可以係邊到打
得巨大肉

去幫城堡隻花仙獸
幫完就可以返去種❨好似係❩
btw
究極比多點先會同我打?
有無人知隻鎧甲加魯魯獸係邊搵
搞唔掂凱薩暴龍獸個任

無限爐第一幅圖最後
樓上啲巴打出嘅升能力攻略好撚堅
我rvog做,再加埋食究極天使料理,整咗兩隻全能力9999

係差hp 同mp 唔知點攪
btw
究極比多點先會同我打?

你要獅子獸個支線打到咁上下 會有閃光暴龍獸叫你入去就會同你打
我記得好似係獅子獸叫你打奧加獸 打完佢會加入
之後同番獅子獸講 佢會叫你去監獄 再有戰鬥 打完閃光暴龍獸出黎 再番去同獅子獸講野 再搵閃光暴龍獸 之後究極比多就同你打 打完佢加入 入去打埋玫瑰獸 打完佢又加入 再番去搵獅子獸同閃光暴龍獸
樓上啲巴打出嘅升能力攻略好撚堅
我rvog做,再加埋食究極天使料理,整咗兩隻全能力9999

係差hp 同mp 唔知點攪

Hp mp如果最後搞唔掂我食惡魔晶片整死兩隻野再升過
太長命會養唔到我想要既野
有無人知隻鎧甲加魯魯獸係邊搵
搞唔掂凱薩暴龍獸個任

無限爐第一幅圖最後

Thx
陣間搵搵先
尋日搵左全日行哂成個無限爐 就係無行頭兩個
頂級肉可以係邊到打
得巨大肉

去幫城堡隻花仙獸
幫完就可以返去種❨好似係❩

加左招打怪跌道具既技
打左幾隻怪即刻有
岩岩買黎玩,已經奶左兩隻巴多拉,兩隻一齊飛好嘈呀吊,係咪應該劈掉重練
成日見佢彈出黎話咩達成進化邊隻獸既條件,邊度可以睇返d條件架?
成日見佢彈出黎話咩達成進化邊隻獸既條件,邊度可以睇返d條件架?

禁三角 睇兩隻獸既歷史 可以睇佢之後進咩同埋傑件
戰暴同鋼魯進咗做奧米加,隻鋼魯即變返做音速加,之進進咗幻影加,原來幻影加可以再同鎮嘅閃暴再合,變咗閃暴爆裂型,而家有兩隻超究,好-6

睇顆伴, 之後有個咩鬼歷史 ,就睇到
戰暴同鋼魯進咗做奧米加,隻鋼魯即變返做音速加,之進進咗幻影加,原來幻影加可以再同鎮嘅閃暴再合,變咗閃暴爆裂型,而家有兩隻超究,好-6

我盡量都會避免唔用自己partner合, 合體後退化果隻能力會掉幾多,相返進化果隻能力又唔會升好多,搵笨的

我盡量都會避免唔用自己partner合, 合體後退化果隻能力會掉幾多,相返進化果隻能力又唔會升好多,搵笨的

係,第一次合,合完隻音速迦每項減咗成千
不過年紀減返幾歲,我又練返上去
btw
究極比多點先會同我打?

你要獅子獸個支線打到咁上下 會有閃光暴龍獸叫你入去就會同你打
之後同番獅子獸講 佢會叫你去監獄 再有戰鬥 打完閃光暴龍獸出黎 再番去同獅子獸講野 再搵閃光暴龍獸 之後究極比多就同你打 打完佢加入 入去打埋玫瑰獸 打完佢又加入 再番去搵獅子獸同閃光暴龍獸

我而家兩隻野全3k up
打機甲龍都要屈水
黑獸人加魯魯同藍機暴直頭屌打我添
btw
究極比多點先會同我打?

打機甲龍都要屈水

慢慢升啦
速食唔黎架
我升到全9999打最尾個D 都仲要食藥

我覺得最重要係超究極唔可以再用exe evolution , 變咗唔夠能力打劇情嗰陣無得再靠合體過關
btw
究極比多點先會同我打?

打機甲龍都要屈水

慢慢升啦
速食唔黎架

想問你地個方法練係咪要屈水
全stat 3xxx 打黑獸人加魯魯都係靠屈水
D技太食mp 打兩場就比人揸乾
你地係咪都係咁
btw
究極比多點先會同我打?

打機甲龍都要屈水

慢慢升啦
速食唔黎架

你地係咪都係咁

我係架 打獸人加魯魯大把錢唔洗慳
btw
究極比多點先會同我打?

打機甲龍都要屈水

慢慢升啦
速食唔黎架

你地係咪都係咁

我係架 打獸人加魯魯大把錢唔洗慳

有冇人知隻救完閃光暴龍之後佢去左邊...返監獄找唔返佢
打到差唔多200繁... 有時打打下真係想問自己究竟做緊D乜
真係為左完成而打, 成隻game 愈打愈無聊
故事又唔係突出, 但就極度重覆性
D任真係煩到爆(墓地MAP, 送情信任, EX大便任...)... 重重覆覆, 行黎行去,
日日都要跑同一條線(收肉, 建築所. 跑資源, 跑異空間迷宮...)

隻game 故事性低,
遊戲難度又唔平衡(育成game 唔應該要用我個方法修練, 但無奈唔係咁又唔夠打),
如果唔係玩過第一集, 哩隻野根本係一隻垃圾

真係覺得哩集好撚HEA做... 頭幾集數碼暴龍世界好玩好多

(Btw, 覺唔覺豆男衣著有d似第一集DMW主角)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞