[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
真係好難玩

究極比多2萬血 攻防3000 + 暗紅蓮 1萬8血 2600攻2000防
打機甲龍食哂d藥差d輸
打主線喪屍暴龍食藥勉強過
打37 橙大古拉 扣10
比佢一揪二
要符合咩條件先可以將兩隻同伴打到血變零時,自動出ExE技進做超究極體?
有時我一隻完全體+究極體都進到,但好多時都係話血變0自動返去鎮度

ExE 一日只可以一次
要符合咩條件先可以將兩隻同伴打到血變零時,自動出ExE技進做超究極體?
有時我一隻完全體+究極體都進到,但好多時都係話血變0自動返去鎮度

絆100
友情越高機率越高
一日內狂死搏合體越多次機率越低
而家玩到去搵祭司獸,打火炎山個兩隻隕石獸差d中伏,2打1都差d rip
通常敵人癈過你 佢會唔主動埋黎
我見到lv 36 守衛獸 佢望到我 唔衝過黎
我諗住打佢 點知一擊扣 10
upgrade左條村做嗰鎮
訓練所練完出黎冇對話, 搞到開唔到進化條件
個特典入面進奧米加個道具,入完code 之後點拎?
個特典入面進奧米加個道具,入完code 之後點拎?

係咪公公獸屋企個箱
我未入
未練到最勁所以唔入住
psv雖然話太易玩,但都唔洗ps4版一野改到咁偏激架
其實會唔會出patch 改低番d進化要求數據。 咁樣真係冇咩耐性玩到爆機。簡直麻目地哂時間煲勁數據嚟進到夠打為止咁。
其實會唔會出patch 改低番d進化要求數據。 咁樣真係冇咩耐性玩到爆機。簡直麻目地哂時間煲勁數據嚟進到夠打為止咁。

我覺得好刺激喎😂

我覺得好刺激喎😂

太哂時間我覺得
PSV諗都唔諗就較HARD
而家PS4爆機較HARD我驚連哈哈獸都一拳打死我

咁快爆機
一開始唔係得Normal 簡咋咩

我覺得好刺激喎😂

成個圖鑑進晒可能都無爆到
邊忽麻目地
有晒數值
勁果批不嬲難進
唔係點解勁
究極體係設定上係最難進 最頂尖
太易進 咪成街都究極體
係咪先

咁快爆機
一開始唔係得Normal 簡咋咩

打左50粒鐘先爆到表關

我覺得好刺激喎😂

成個圖鑑進晒可能都無爆到
邊忽麻目地
有晒數值
勁果批不嬲難進
唔係點解勁
究極體係設定上係最難進 最頂尖
太易進 咪成街都究極體
係咪先

其實ok
上3代都係9練到究極體先出村
呢代反而有機會囉住兩隻完全體周圍去

我覺得好刺激喎😂

我都覺得好刺激好正
請問第一舊頂級肉可去邊到打?
Psv玩過 玩左小小見太易玩就放棄左
Ps4諗住玩番 見到進化條件苛刻左成倍
初初以為較normal會苛刻d
育成難度高左好多 養左五隻蛋都未究極體 有番ps1想養暴龍獸但成日進錯左人馬獸同埋未升到完全體就死左個感覺
同埋boss都好難打
唉第一章都卡關
係咪要幫埋海龍獸釣魚先過到?
佢d野要係邊釣
繁榮度24
唉第一章都卡關
佢d野要係邊釣
繁榮度24

我喺草原度釣
唉第一章都卡關
佢d野要係邊釣
繁榮度24

屌 我係草原度釣到條金魚 唔知海龍獸要就食左 宜家釣左成日都釣唔番

ExE 一日只可以一次

都唔一定,實在唔知咩原理。
話說我第二次見到兩隻小黑,
打到第二輪已經頂唔順,
死晒之後靠合體先打贏進入第三round,
點知對面兩隻小黑都進到完全體,
我心諗死梗啦,又冇葯又冇合體又得翻1血,
結果一入第三round比小黑秒殺之後又再合體
唉第一章都卡關
佢d野要係邊釣
繁榮度24

屌 我係草原度釣到條金魚 唔知海龍獸要就食左 宜家釣左成日都釣唔番

俾啲耐性,同埋我喺比丘獸下面嗰個位釣

ExE 一日只可以一次

都唔一定,實在唔知咩原理。
話說我第二次見到兩隻小黑,
打到第二輪已經頂唔順,
死晒之後靠合體先打贏進入第三round,
點知對面兩隻小黑都進到完全體,
我心諗死梗啦,又冇葯又冇合體又得翻1血,
結果一入第三round比小黑秒殺之後又再合體

好有運😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞