[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

15x繁榮當爆機算

15x繁榮當爆機算

玩呢隻搞到機戰都未開封,今日又出隻無雙all star
有無巴打知點做獅子獸叫我收集疏菜軍既情報?
花仙獸同鼻屎獸都加入左,獅子獸都係無新野講

搵左巨龍獸同野人獸未
要準備20個極上肉同腐肉

搵左巨龍獸同野人獸未
要準備20個極上肉同腐肉

原來搵漏野人獸
請問點樣先接到拉比獸任務?新手想去雪地打怪
終於白金
諗卡片收集盃個條撚樣
我祝你做死一世都無得升
點樣令兩隻野既壽命同步返少少
依家一隻完全體(10歲)一隻成長期(2歲)

去高級道具店搵女惡魔買惡魔晶片

海天使獸加入後係醫院
可以將一隻獸半日命轉去另一隻
每日一次

海天使獸加入後係醫院
可以將一隻獸半日命轉去另一隻
每日一次

咁抵
其實高級料理個技能係咪無用
搞咁多野先升得少少能力.....
不如直接俾肉D獸食填飽佢地個飽好過
其實高級料理個技能係咪無用
搞咁多野先升得少少能力.....
不如直接俾肉D獸食填飽佢地個飽好過

當你有百幾二百萬bits, 你就會覺得冇乜所謂
終於白金
諗卡片收集盃個條撚樣
我祝你做死一世都無得升

爆曬主線同支線,但好多設施唔夠普通料升級,
但好懶唔想出去四圍挖,有冇巴打有其他方法
爆曬主線
玩支線招攬左泰坦獸每日可以
搵佢打果個超究極乜乜(係同豆男打)
跟住win左就有10萬蚊
跟住去異空間傳送入尾二果個
跟住搵白金大便果個圖打曬佢地就有6000(有時間可以打埋其他區)
咁樣好快就有百幾萬
練兩隻怪上9999去食水果盤大約150-160萬到(唔肚餓時去訓練場up下)(但咁樣升智慧就8000尾-9000)
我比較懶,懶得去打怪去升
打怪果時買足夠既防禦x同攻擊x咁樣好快打完
(因為道具店仲未最高lv未知max左會唔會更好既加攻道具或者係攻擊同防禦合併既道具)
爆曬主線
跟住搵白金大便果個圖打曬佢地就有60000(有時間可以打埋其他區)
咁樣好快就有百幾萬
練兩隻怪上9999去食水果盤大約150-160萬到(唔肚餓時去訓練場up下)(但咁樣升智慧就8000尾-9000)
(因為道具店仲未最高lv未知max左會唔會更好既加攻道具或者係攻擊同防禦合併既道具)

6萬至岩
爆曬主線
跟住搵白金大便果個圖打曬佢地就有6000(有時間可以打埋其他區)
咁樣好快就有百幾萬

道具店升爆有合併x 5000蚊粒
我繁榮度190幾唔知爭咩未打 已經懶得再開
冰系最勁果招係邊學?
冰系最勁果招係邊學?

極光打鋼鐵海龍啦
冰系最勁果招係邊學?

極光打鋼鐵海龍啦

極光係咩位??
我岩岩入左異次元
其實我都好猶豫買唔買呢隻
細個玩ps1果隻dgmw1有陰影
次次進完隻野帶出去玩兩日又死
無限loop個訓練 悶到抽筋
但我又有啲想玩呢隻等story系列遲啲果隻
其實我都好猶豫買唔買呢隻
細個玩ps1果隻dgmw1有陰影
次次進完隻野帶出去玩兩日又死
無限loop個訓練 悶到抽筋
但我又有啲想玩呢隻等story系列遲啲果隻

呢隻你會去買惡魔晶片食死佢
冰系最勁果招係邊學?

極光打鋼鐵海龍啦

極光係咩位??
我岩岩入左異次元

極光係招技個名
鋼鐵海龍係冰城基路比獸再入間房度
新手上路覺得好難玩
玩左幾代先第二章
打到二千幾stat 唔知做乜好
不過兩隻死晒果時合體進超究極體好熱血
雖然變左滅世魔獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞