結他/Amp/Pedal’s 新聞, 歷史, 冷知識趣談 (4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
又唔好咁講 好多廠嘅studio lv都掂
最大原因靚 jet位起上面 3部可以拍埋晒
又多midi支援
我得隻Flint
曾經timeline, mobius, bluesky, 但mobius已賣走改由HX Stomp補上
Strymon係高汁易用嘅
你直頭帶哩3隻加隻midi仔得啦
係我直頭bluesky都換細ver
又慳位又輕

timeline. 細bluesky
hx stomp
midi
我曾經都係得隻eventide timefactor
其實咁樣問就係因為想入bluesky好耐了

話說有冇人見過邊到有Taylor 324ce,想揾黎試下
好型啊.....
Strymon 差唔多係個亂咁買樣野都唔會出事既牌子
bluesky都好ok 呀。 我未買bigsky之前都係用bluesky.
而家新買reverb嘅話。不如睇下隻Walrus Audio SLÖ
呢幾日聽咗一堆demo. 我覺得幾正
Digitech Polara 係咪已經過時
要玩野既有Chase Bliss Audio - Dark World
yeah Dark World都正
用得開心就得啦。理得佢過唔過時
巴打都有追開新pedal
隻slo真係好似幾好丁
又唔算太多制 唔會搞到好複雜
我youtube d sub全部都係gear channel

我都覺得幾好丁 應該會入
比較新嘅pedal 公司 EQD, Chase Bliss, Walrus 賣飛佛
https://www.youtube.com/watch?v=xnN5kyoVYgA

official demo首歌都幾正
差啲唔記得Game Changer Audio!
佢哋啲product我買晒咁制
同埋好貴
砌左新board 今晚share
唔係af6 咩?
係 新board
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞