Cities:Skylines自由度最大建城遊戲(8) Industries 1.11.1-f4

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
東京市個個圖先係世界級
有無咩方法提高個需求
人口多過10萬之後好難再上
藝術家果d唔理啦
e d普普通通既我都做唔到
between
以前玩simcity 4好多香港建築
呢隻有無人整?
有mod
大把
有25格mod
俄區 cd key唔可以自己用?
e個係真野黎吧?
係,介紹東京都特別区世界級格仔

上面個幾個同下面個幾個有咩分別
我見同一個人offer既價錢有少少唔同既
https://twitter.com/Cities_PDX/status/1125837897461116931
We'll be streaming live at https://www.youtube.com/CitiesSkylinesOfficial on Thursday, starting at 5pm CEST (8am PST), announcement drops at 6pm! Don't be late...

睇落似大學校園,如果可以做埋 office park 同 science & technology park 畀 vanilla 快啲泵到 hi-tech 同 high education level indsutries 都好
點樣可以限制旅客開車入黎,啲旅客開車多到塞住晒條路
起個人工島
連外道路同城內道路不連接
強制遊客於人工島轉乘交通工具
但係本身佢起俾我條公路唔係都有車入到黎架咩
玩開vanilla 唔知點解呢個save玩玩下發覺啲building全部一星
拆左佢再連去人工島
咁貨車可以點樣入城定係起條支路連去人工島,再用TME block晒啲私家車唔俾行
貨運港
火車站啲站點真係好麻煩
今次換左做個仿柏林大車站
唔知點解啲cims有轉乘障礙
都係用番japan module station砌算
擺個巴士站或者鐵路站喺界外畀佢哋轉乘
用Move It 要check下有冇整爛咗啲path
快點強姦我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞