Cities:Skylines自由度最大建城遊戲(8) Industries 1.11.1-f4

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
我係kinguin 買過不少key 未出過問題。
唔明啊巴打
我已經係選擇左海床最深既深度,之後就係內陸拉番出去
一禁play過一陣,就會有海水湧上黎

另外普通工業區係咪每一個城市都要有?
可唔可以一個save只玩農業/石油?或者只開辦工室?
可以
只係會有大量出口入口交通

辦公室要高學歷
https://www.youtube.com/watch?v=sV8t7qpW0Ac&feature=youtu.be
雖然同外國youtuber 起城市技術有距離,剪接同劇情唔悶

btw景三的聲音
應該係cpu 唔夠
就係因為呢個圖先留意番隻game,依家等減價all in dlc
有無dlc合集
同埋16gb ram會唔會load唔到張圖?
唔該哂巴打
我想問下小學,中學,同社區學院有咩分別?
普通工廠區係咪基本上唔洗番學就OK?
Macbook玩到?
玩到
啱啱去咗Toronto
見到佢哋highway 嘅 express-collector system好似好jeng
有冇巴打試過整?
參考: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Local-express_lanes
想試下玩火車,有無咩asset 好介紹?
mom 下international airport metro station 零乘客人次,高速巴士接近食晒每班機客
就咁roxy69 已經有大量asset 玩到佛誕都得
konfox0527嘅japan style module station如果玩火車係必備
加埋rou_fu-fa同REV0整嘅各種assets都好夠用

ronyx69個railway track replacer我仲係用唔到冇sub佢啲assets/mods
konfox0527 基本上都要換佢條track 先用到,我本身都係用開隻game內置嘅火車軌,咁咪要換過晒啲track
有bug ,換路面站有客

裝完MOM後無晒地鐵,又唔知佢邊度出車
起返個車廠同重新起過堆車站先啦
MOM總站要set 條路連接車廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞