Cities:Skylines自由度最大建城遊戲(8) Industries 1.11.1-f4

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
睇人地玩d 光影打到落黎好靚,自已玩就算裝埋d mod 都係灰灰懵懵。
今晚返去要研究吓我啲地鐵做乜鳩唔識出車
有裝metro overhaul mod就要起車廠
車廠有起,裝得啲mod都裝哂,出廠條路軌都冇問題,路線都劃到,但就係唔出車
出廠路軌要直接去到總站月台
係完全無車出黎定係去緊個站途中消失左

試下個車廠擺總站後面
MOM 一條只可用一個車廠,而且要放係總站前面
好黐線
有咩mod可以裝?
新po
留名
classis daylight
ultimate eyecandy
photographic lut
relight
etc.

跟哂人裝mod 但係同人地youtube d 片仲有好大距離
Industry dlc 係暑假有冇機會半價

請問發生咩事,第二日再入game就不停彈呢句
我今晚try try先 唔該哂
是但一個都得定要裝晒?
復活節都可能有減價
撞mod/assets?
問題已解決
不過我個杏花邨車廠即刻要收皮
重建計劃以中心個島為中心商業區, 外島做居民區, 試驗證實d CIMS識搭新幹線再轉在來線去買野

好多人搭新幹線再轉在來線

得兩個站都打爆曬兩架11卡N700
試緊自己改架16卡可以fit入 EX-MainStation-EX 組合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞