Cities:Skylines自由度最大建城遊戲(8) Industries 1.11.1-f4

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
巴打個road color用咩mode?
Road United無更新
Road Color Changer我用親都彈game
有無例子

TMPE開dynamic lane change
一條6/8線開三條2/4線,用TMPE set每條lane單一轉向
唔記得左,好似都係road color changer,但我無彈game嘅問題
不過我對行人路隻色都係唔多滿意,好似好多沙塵咁
有無圖睇下
想問下呢度有冇人玩81格地圖 如果有你部電腦係咩規格
唔開81格有乜好玩

i7 6800k / 32GB / 1070
i9 9900K + 32GB DDR4 + RTX 2080
i7-6700k/32GB/960
一直想換2060 不過冇錢
i5 7600 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4
順帶問:這個spec 夠玩plop ?
咁都唔係好誇張啲人話部機要去到好勁先玩到
我就太多坐的士去郵輪塞死左
Ryzen 1700/16GB/1060
岩岩睇到呢個韓仔series好勁
零MOD正常Mode都起到咁靚仔
https://www.youtube.com/watch?v=u9ns8QeJ97g
點谷d人坐的士(唔用mod)
機場唔整地鐵巴士

起左係遊客區附近
機場一班機打爆Vanilla Metro ,train , monorail
個城突然間無晒工業同商業需求,高住宅需求,睇返失業率0%,但係起住宅入住率都係一半左右,畫左一個區仔住宅區,人口都係上上落落,想問下應該點搞
好耐冇玩,跟唔上,而家係stream買哂全部要幾錢?有咩mod一定要裝,同埋點樣較到背光果陣,建築物唔會成幢黑哂
同問 我見出了好多dlc 係咪要買哂?
i9 9900k / 16GB / 1080TI
4k全開20萬人香港地圖平時距離有大約30fps,近距離就20
反而想知有冇mod谷人坐巴士?
你有起機場嘅話唔洗驚有車冇人搭
Death Wave來襲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞