Cities:Skylines自由度最大建城遊戲(8) Industries 1.11.1-f4

1001 回覆
17 Like 0 Dislike
城際列車係咪無得揀邊款列車
用avo去enable邊款車可以spawn

另外Hong Kong Independence係咪呢度D巴打黎
#櫻空桃乃木

hi改咗名
1. AVO
2. 有個視覺效果嘅方法,用 Cross the Line (+ 81 Tiles + Unlimited Outside Connection),可以喺城外放個鐵路車站或者巴士站run自己管理嘅常規路線,噉有啲揸車嘅旅客就會轉乘,做到對外城際火車同高速巴士嘅效果
有冇巴打推介下高質嘅小島map, 最好係有啲山有啲河咁樣
AVO 係咩嚟
如果用第2個方法,我每買一塊新嘅地,咪需要將城外個火車站/巴士站向外再推?
Official: Dembélé has received the medical green light.

Ernesto Valverde will sacrifice Philippe Coutinho for a fourth midfielder against Manchester United. [rac1]
錯POST SOR
忍痛清左多汽車巴士mod
仲有成1700個Mod
1799個mod
好多都係一PACK野但佢拆開哂黎放
有D好好一個PACK有幾樣野
有排執
subscribe咗1504個mod/assets
唔知點清好
依家連import新asset都out of memory入唔到
濕碎,小弟196X,因為有好多Asset 要連幾件prop subscribe ,同埋部分asset 要幾件一齊用,例如:火車站 組件asset 。自己又不停subscribe vehicle ,巴士、火車、電車Asset 多過路線
off 晒所有asset ,game 內上有用的asset 會依然loading 同係map 內存在,無用過會消失,不會load
你load入game要load幾耐
21xx個asset
遲下得閒研究下先
唔用嘅asset會唔會定期清理佢?
似乎多asset嘅都係關於交通/交通工具
呢幾日齋清冇入GAME
之前2000 UP 應該有3-4分鐘
6700K+32GB RAM
32gb ram, 怪唔得
原本得16
fps低到仆街好耐之前上過黎呻
最尾頂唔順上32算

想問下點解買唔到地
1係就未夠人口
1係就你冇用unblock all
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞