我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
本身唔信星座,但近年發現對親有feel 既都係雙魚

利申巨蟹仔

我反而對雙魚冇咩好感
我十幾年人都未主動過
唔係唔鐘意人喎
相反 係唔知點解成日無啦啦鐘意人
但係鐘意人又唔敢搵佢
好驚人地玩我 收我做兵
好灰
btw 712

i know that feel
因為我中意嘅人係巨蟹所以好驚如果我搵佢 佢會唔會覺得好怪
我同我女朋友都係巨蟹 但係就一個天一個地
我就好痴身 佢就唔係嘅 平時玩snapchat就同人互sd相 如果唔係我同會嘈完交佢根本唔會點sd相比我,我都只係想佢同我分享佢嘅生活趣事啫,我就經常單方向自己sd。佢就話自己係細水長流個隻

我都想我男友係巨蟹
屌沉船鍾意咗個大過自己六年嘅台灣巨蟹絲,之前仲可以keep住秒回,但係忽然間可以變得勁冷淡
有冇人可以幫手解釋下呢個現象同埋點追到佢
利申人馬巴 呢度好似好少人馬巴巨蟹絲一齊嘅情況

人馬 衰心急chur走左隻蟹
唔好步我後塵
我就好痴身 佢就唔係嘅 平時玩snapchat就同人互sd相 如果唔係我同會嘈完交佢根本唔會點sd相比我,我都只係想佢同我分享佢嘅生活趣事啫,我就經常單方向自己sd。佢就話自己係細水長流個隻

點解我追緊果個咁似。。。
本身唔信星座,但近年發現對親有feel 既都係雙魚

利申巨蟹仔

我就係雙魚
前一個女朋友係巨蟹
宜家我覺得佢係我最愛最夾嘅一個
好多事嘅想法都一樣 係有時唔同會嘈下交咁
利申 單身緊 想追返佢...
好多人都話想要巨蟹做男朋友
但係蟹仔想追人就偏偏人地唔要
我係
一直覺得自己唔似巨蟹座
今日先覺得自己似
屌沉船鍾意咗個大過自己六年嘅台灣巨蟹絲,之前仲可以keep住秒回,但係忽然間可以變得勁冷淡

唔好步我後塵

步緊...識咗幾個月就約到佢六月去旅行,表白會唔會chur走佢㗎

唔好步我後塵

步緊...識咗幾個月就約到佢六月去旅行,表白會唔會chur走佢㗎

我又係識左冇耐之後大家好曖昧
我同佢表完白佢就好明顯被我hea我了
我宜家都唔知應唔應該再搵佢好

唔好步我後塵

我又係識左冇耐之後大家好曖昧
我同佢表完白佢就好明顯被我hea我了
我宜家都唔知應唔應該再搵佢好

依家未去旅行已經hea我咁去旅行仲點會有feel
蟹仔淨係想要自己中意既人
唔中意你你做好多佢都會扮下唔知 好似

但係可以攻略
作為男人 覺得巨蟹座好廢
利申 巨蟹座黃金聖鬥士

岩啊! 乜野都收係心入面,自卑又懦弱

利申 巨蟹座黃金聖鬥士
自己同女友都係巨蟹,
依加long D煩過馬撚,
我又驚佢識第二個
佢又驚我識第二個

過來人,多啲交心就可修成正果

你隻蟹女應該係覺得你唔係過世的

但佢自稱係一定長拖 就嚟7個月
最深刻又最遺憾一段感情就係同雙魚女
果種夾真係
可惜timing唔岩 中學時期on99咁拍拖唔識珍惜
如果依家廿幾歲先遇到你 咁就好了
蟹仔淨係想要自己中意既人
唔中意你你做好多佢都會扮下唔知 好似

但係可以攻略

sp
根據經驗 巨蟹冇得追 唯一係花長時間係佢身邊等佢習慣你存在 就會鍾意你
巨蟹嘅人會唔會諗舊
根據經驗 巨蟹冇得追 唯一係花長時間係佢身邊等佢習慣你存在 就會鍾意你

中途有一排斷左聯絡,大家冇搵大家
隔一兩個月再搵番,係咪都會出事?

如果佢本身對你有feel,照樣出事

利申:又再沉船既毒蟹

但佢自稱係一定長拖 就嚟7個月

no, you have been faked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞