我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
不過琴日個人真係負能量到爆 乜都唔想做
今日就變左心情好漫無目的

琴日番工啲情侶特登走埋嚟show恩愛
咀完兩嘢再問我拎貼紙
利申 番老鼠王國
我都好鐘意巨蟹,好識得關心人,照顧人,好有被愛既感覺..

前提係佢鐘意你。

咀完兩嘢再問我拎貼紙
利申 番老鼠王國

fulltime?係咪見你一條仔所以特登嫁

我絲打嚟 隨時著草走佬的spt
713蟹
極度情緒化
一時好有正能量,一時又負到一個點。
對人都幾忽冷忽熱。即使女朋友或者鍾意既女仔都係。
不過係幾易同人熟 好快fd到。

我都係713

性格應該幾似。

連個名都幾似下
711蟹撚

咀完兩嘢再問我拎貼紙
利申 番老鼠王國

fulltime?係咪見你一條仔所以特登嫁

我絲打嚟 隨時著草走佬的spt

梳啊以為紅字巴打
過左呢兩日咩事都無啦 絲打情人節一個人翻工咁既

為左賺錢
情人節出走旺角 被曬到十級燒傷
不過夠堅強頂得順
巨蟹男留個名先
好憎巨蟹 好煩膠
利申 山羊絲

山羊點先唔覺得佢煩膠

煩少陣 做事可以決絕啲 唔好成日婆婆媽媽三心兩意自己都唔知自己想點
巨蟹真係踢極都唔走

前提係佢鐘意你。

同意 如果我對佢冇興趣係會完全唔理態度勁冷淡

蟹都可以有機心 佢唔比人傷害都偷笑啦

仔唔知
女就識咁多個都有
定個d叫做謹慎

可以話你知 絕對有機心
但唔會用呢種機心去傷害人
會係個腦浮現一陣 最後消失
因為覺得咁做好賤
最後係做唔到出黎嘅

因為你d句令我開ac覆你
好準呀媽
會諗 但唔會做
因為會將心比己
利申:巨蟹女女
講得好中
利申:巨蟹絲,鍾意水瓶男,自己同水瓶+天秤最fd

我大部分男性朋友都係天蠍
女性朋友就獅子
同白羊 天秤做唔到朋友

蟹都可以有機心 佢唔比人傷害都偷笑啦

仔唔知
女就識咁多個都有
定個d叫做謹慎

可以話你知 絕對有機心
但唔會用呢種機心去傷害人
會係個腦浮現一陣 最後消失
因為覺得咁做好賤
最後係做唔到出黎嘅

因為你d句令我開ac覆你
好準呀媽
會諗 但唔會做
因為會將心比己
利申:巨蟹女女

same
有人對自己唔好 想報復
但諗諗下都係算 因為做唔出
心軟都仆街既臭蟹

利申:7月4

前提係佢鐘意你。

我會禮貌性咁覆下但係做topic killer 如果係鐘意你真係可以單機十幾個msg都得

屌一樣
鐘意佢係覆到驚佢覺得煩
我同男友都係巨蟹座

前提係佢鐘意你。

我會禮貌性咁覆下但係做topic killer 如果係鐘意你真係可以單機十幾個msg都得

屌一樣
鐘意佢係覆到驚佢覺得煩

成日都驚佢覺得我打太多野,但係唔打又講唔到我想講既野

真係一模一樣 千字文一個回復幾十字係基金
咁岩我打字又快...

前提係佢鐘意你。

屌一樣
鐘意佢係覆到驚佢覺得煩

成日都驚佢覺得我打太多野,但係唔打又講唔到我想講既野

真係一模一樣 千字文一個回復幾十字係基
咁岩我打字又快...
追緊蟹女 覺得佢成日收埋收埋

其實都幾辛苦 成日都已讀不回我 我好想知你究竟係對我無興趣定係蟹女既防護機制 反而痴身呢樣就我做哂 stalk到好似我先係蟹仔

我知你有上連登架 你知我話緊你架 你話俾我知你諗緊咩啦 好嘛

利申 獅子mix處女 日期同幾點出世都咁岩擲界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞