我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
最憎 巨蟹男係中央空調 同時對幾個女囝都咁好
最鍾意宅在家中,一旦認真就好專一,好在乎其他人點睇自己,怕人地同自己受傷害,怕羞被動,所以唔係認真咪搞我
625蟹女

我早你一日
巨蟹男係中央空調黎
頂唔順 纜已砍
巨蟹男係中央空調黎
頂唔順 纜已砍

知唔知點解

平時巨蟹無女埋身
瘦田無人奸
一有女埋身 就會ff其他女仔係咪都對我有意思

最後最好緊係開後宮

之後就會個個走曬

最後就變成一隻受傷既蟹
有無巨蟹巴緣係0702?
有無巨蟹巴緣係0702?

有無巨蟹巴係0702?
巨蟹女同麾蠍男
我好驚煩到我男友
最鍾意宅在家中,一旦認真就好專一,好在乎其他人點睇自己,怕人地同自己受傷害,怕羞被動,所以唔係認真咪搞我
625蟹女

625蟹仔

終於搵到人同生日

625蟹仔
究竟巨蟹座鍾意一個人係點

痴身痴勢囉
好似烏蠅咁
試過俾人話煩

我都比人咁話過,仲問我「你無自己既生活嫁咩?」

我都比ex問過呢句,好hurt
O3 巨蟹男 同天蠍一齊緊 有時會諗番起之前個水瓶 明明個水瓶好賤 對我差到一個極點 好撚仆街 唔係話我唔錫天蠍 但個心都係好難完全咁愛上佢咁

留名跟進 眾所周知蟹同水瓶火星撞地球 你上一單咁有挑戰性 我好想知詳情 你講幾多我聽幾多

btw 水瓶真心賤 你走幾遠 總有幾條心絲留在心房 你永鳩遠都離不開

男朋友係水瓶,我地好好,好sweet wor
同緊隻蟹仔一齊 好冇安全感
利申:固執牛
大約年幾前hurt過1個蟹女
到我慢慢融入左佢生活個陣我突然選擇離開左佢 宜家都仲好內疚
巨蟹女仔的確好好 溫柔 明白人感受 又識照顧人

點解你要咁做

因為我鍾意佢個陣佢另外有鍾意既人
而到相處耐左佢鍾意我個陣我已經當左佢係朋友
我地岩岩識無耐已經晚晚傾通宵電話 大家夾到好多時講起某樣話會有同樣睇法

雙魚同巨蟹真係好夾
「愛情唔適合巨蟹
容易鐘意人 但又唔會去表白/ 追人」

同感
A1巨蟹仔鐘意左A3處女
Whatapps 好少 因為平時返學成日見
傷過一次之後唔識點追佢
應該點樣俾佢知道我嘅心意
我又驚佢拒絕左我之後好老尷
最緊要係佢以為我鐘意另一個女仔

痴身痴勢囉
好似烏蠅咁
試過俾人話煩

呢句係蟹仔致命傷
其實係話緊你毒,無朋友,生活圈子細,悶,唔上進,煩,太痴身
625蟹女

625蟹仔

終於搵到人同生日

625蟹仔

625蟹仔 x2
傷過一次之後唔識點追佢

你唔做主動冇計㗎喎
鍾意人又唔主動啲
同緊隻蟹仔一齊 好冇安全感
利申:固執牛

+1處女

痴身痴勢囉
好似烏蠅咁
試過俾人話煩

呢句係蟹仔致命傷

中呀
蟹女ex話我太毒太宅,太痴身,話我好悶

痴身痴勢囉
好似烏蠅咁
試過俾人話煩

呢句係蟹仔致命傷

中呀
蟹女ex話我太毒太宅,太痴身,話我好悶

傷過一次之後唔識點追佢

你唔做主動冇計㗎喎
鍾意人又唔主動啲

要毒撚主動真係好難 我唔係俾藉口自己
好多時都搵啲無聊野傾下
傾完就無左下文
跟住之後個步唔知點行

痴身痴勢囉
好似烏蠅咁
試過俾人話煩

呢句係蟹仔致命傷

識欣賞既人會鐘意架
Ilove蟹仔
七月中毒蟹
鍾意過幾個女仔但未試過行動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞