我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
7月1巨蟹女
但係咁耐都冇人鍾意
7.7巨蟹男
本身都唔會太睇星座
不過我真係好鍾意自己一個人
同左人一齊左之後 仲要long d
所有既野只會同另一半有關
岩岩失戀 都唔知可以做啲咩
又唔想同人講 搞到好似好大件事
但係自己又好心痛
只好係咁自己鍾意既野去催眠自己 唔好俾自己有獨處既時間去亂諗野
大約年幾前hurt過1個蟹女
到我慢慢融入左佢生活個陣我突然選擇離開左佢 宜家都仲好內疚
巨蟹女仔的確好好 溫柔 明白人感受 又識照顧人

點解你要咁做

因為我鍾意佢個陣佢另外有鍾意既人
而到相處耐左佢鍾意我個陣我已經當左佢係朋友
我地岩岩識無耐已經晚晚傾通宵電話 大家夾到好多時講起某樣話會有同樣睇法

雙魚同巨蟹真係好夾

你個名 player

我唔係呀
A1+5年冇拍拖
A1巨蟹仔鐘意左A3處女
Whatapps 好少 因為平時返學成日見
傷過一次之後唔識點追佢
應該點樣俾佢知道我嘅心意
我又驚佢拒絕左我之後好老尷
最緊要係佢以為我鐘意另一個女仔

你唔做主動冇計㗎喎
鍾意人又唔主動啲

要毒撚主動真係好難 我唔係俾藉口自己
好多時都搵啲無聊野傾下
傾完就無左下文
跟住之後個步唔知點行

冇女鍾意條仔悶架
自己諗多d嘢講la
個男仔係巨蟹仔
知道我病左 佢之前約左朋友去食飯同打機都繼續去打 仲要好耐成大半日都冇關心我
佢好耐之後睇到message就話打機冇睇到電話 但中間有見過佢online
係咪佢其實唔係鍾意我?
又話蟹仔係好細心好有愛 又話係對好多人同時都係咁
定係我連好朋友都唔係?
個男仔係巨蟹仔
知道我病左 佢之前約左朋友去食飯同打機都繼續去打 仲要好耐成大半日都冇關心我
佢好耐之後睇到message就話打機冇睇到電話 但中間有見過佢online
係咪佢其實唔係鍾意我?
定係我連好朋友都唔係?

你地咩關係先?
7月1日揮手
巨蟹係屎係垃圾

利申0704巨蟹
究竟係咪無人7月5生日
巨蟹男係中央空調黎
頂唔順 纜已砍

知唔知點解

平時巨蟹無女埋身
瘦田無人奸
一有女埋身 就會ff其他女仔係咪都對我有意思

最後最好緊係開後宮

之後就會個個走曬

最後就變成一隻受傷既蟹

好撚垃圾
傷過一次之後唔識點追佢

你唔做主動冇計㗎喎
鍾意人又唔主動啲

好多時都搵啲無聊野傾下
傾完就無左下文
跟住之後個步唔知點行

冇女鍾意條仔悶架
自己諗多d嘢講la

面對面會多啲野講
唔知點解
對住其他女仔whatapps 可以係咁吹水
偏偏對住自己鐘意嘅就唔知講咩好
傷過一次之後唔識點追佢

你唔做主動冇計㗎喎
鍾意人又唔主動啲

好多時都搵啲無聊野傾下
傾完就無左下文
跟住之後個步唔知點行

冇女鍾意條仔悶架
自己諗多d嘢講la

面對面會多啲野講
唔知點解
對住其他女仔whatapps 可以係咁吹水
偏偏對住自己鐘意嘅就唔知講咩好

同感 但係單對單會多野講d
LM
垃圾蟹+1
個男仔係巨蟹仔
係咪佢其實唔係鍾意我?
定係我連好朋友都唔係?

你地咩關係先?

曖昧關係 互相會講下掛住你個類
但係如果連曖昧都係咁既話,拍拖係咪都係一樣?
巨蟹男係普遍唔鍾意哄人?定只係因為唔夠鍾意而唔哄?
其實女人都係想自己鍾意既人關心下哄下啫 尤其係病左 或者好唔開心既時候
個男仔係巨蟹仔
係咪佢其實唔係鍾意我?
定係我連好朋友都唔係?

你地咩關係先?

曖昧關係 互相會講下掛住你個類
但係如果連曖昧都係咁既話,拍拖係咪都係一樣?
巨蟹男係普遍唔鍾意哄人?定只係因為唔夠鍾意而唔哄?
其實女人都係想自己鍾意既人關心下哄下啫 尤其係病左 或者好唔開心既時候

係lol都唔知佢想點
究竟係咪無人7月5生日

7月5
一個巨蟹男無啦啦唔再搵你 好似消失左咁 究竟係咩事
一個巨蟹男無啦啦唔再搵你 好似消失左咁 究竟係咩事

有其他貨
咁巨蟹男同魔羯女呢?
啱唔啱key?
巨蟹唔錯架
利申:獅子
仲有冇多d蟹女講下自己性格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞