我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
722到底係巨蟹定獅子?

我係722
正式來說應該係蟹 但有時會覺得有少少獅子格
我自己覺得蟹果邊係中9成嘅

蟹仔女自強搵出路

我要脫負能量
好易鐘意人,依家鍾意緊一個金牛毒撚。

我都維意緊一個金牛妹妹

我都意緊一個金牛妹妹

我係722

7號蟹
7月2
713蟹
極度情緒化
一時好有正能量,一時又負到一個點。
對人都幾忽冷忽熱。即使女朋友或者鍾意既女仔都係。
不過係幾易同人熟 好快fd到。
713蟹
極度情緒化

遲你24個鐘 但好似無左正能量果part
巨蟹座真係令人又愛又恨

巨蟹善良唔會傷害人
但自己怕俾人傷害,所以好多時會以自己角度去諗,造成人地覺得佢自私

巨蟹好固執
正正又係怕事,思維模式唔鍾意接受新事物,所以信自己好過信人地

巨蟹心思細膩感覺敏銳
所以好易睇出人地想法情感,但因此而脾氣大情緒波動
好易無啦啦芝麻綠豆小事會唔開心,但旁人完全唔覺得有問題

巨蟹好心水清但又好優柔寡斷
成日怕俾人呃,買個橙都要諗一晚。唔急嘅嘢諗得掂就萬無一失,急住要做決定嘅就九成會事後後悔

成日諗埋啲庸人自擾嘅矛盾問題出嚟浪費自己腦細胞,又唔鍾意同人討論心入面嘅問題

嚴重缺乏安全感搞到變左控制狂

不過巨蟹真係鍾意一個人,包容力超高。有咩唔滿意都只係得把口鬧鬧鬧,忍到佢地嘅宇宙級嘅煩,事後通常無乜嘢

我諗起有樣嘢其實好簡單,但除左巨蟹唔係好多人做到
就係我同巨蟹拍左幾年拖,好多時一諗緊其他嘢就會hea答同虛應,但每次我同佢講嘢,無論幾無聊都好,佢都一定會停低手上嘅嘢聽我講。呢樣嘢自問真係做唔到。

利申:獅子

獅子同巨蟹相處都真係幾難,大家都要有無限嘅耐性。嘈左無限次先磨合到,好彩大家都不離不棄先一齊到咁耐(雖然中間都嗌過幾次分手)。

紅字好撚岩
我人馬女同巨蟹仔都拍左好耐拖
其實相處真係又辛苦又難
成日扭扭擰擰 叫佢諗野就一定會拖到我自己忍唔住走去做決定
食餐飯買樣野都要諗
麻煩過女人

不過亦都因為佢做到紅字所講既野
嘜野都以我為先
先會令我覺得冇左呢個男人真係唔得

我都維意緊一個金牛妹妹

巨蟹同金牛夾?
巨蟹同咩先夾
巨蟹同咩先夾

天蠍幾好
好多人地覺得好cool d天蠍女神
唔知點解會啋呢隻巨蟹仔

我試過 送你一句巴打 人久見人心

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

佢錫你先比你騎姐 唔捨得罵你嬲你又驚你唔開心

你講野咁似我男友
不過我都好錫佢架

竟然係咁,唔好過份利用佢對你既溫柔,就應該踢都踢佢唔走

蟹仔鍾意你唔會踢得走架
追緊個處女女
佢拒絕過我
但我都地都冇乜夜成日whatspp
佢成日都好惡咁鬧我 我就永遠都唔敢駁佢咀
由得佢鬧 其實覺得自己好溫柔

收啦

到最後
個條女只係雞黎渣

臭雞啊

我係722

咩年份
蟹男摩蠍女得唔得?
713蟹
極度情緒化

我都係713
巨蟹同咩先夾

巨蟹同雙魚其實好夾
但仆街在雙魚係玩家
一中伏隻蟹咁就一世
所以話蟹係悲劇人生
天蠍女 成日比巨蟹座既人當我工具人
忽冷忽熱 好難捉摸呀
點先知佢鐘意我定玩尻我?
巨蟹座係咪都係來者不拒個種?

追緊巨蟹女,我係巨蟹仔,
大家一齊對大家忽冷忽熱,
我又睇唔出佢鍾唔鍾意我。
但又唔表露鍾意佢。
累鬥累。

其實兩隻蟹一齊都好攰

我都想搵翻隻蟹一齊 享受兩個都熱情既時候

咁姐係點 成個post係巨蟹都無人答到

其實佢唔俾妳知 妳真係唔會知
係咪妳鍾意人呀
咁樣既話妳輸蝕好多嫁喎

其實係我鐘意佢姐
唔鐘意唔洗估估下啦係度

我都維意緊一個金牛妹妹

巨蟹同金牛夾?

我都一樣鍾意緊個金牛妹妹 不如交流下
點解冇人鐘意我

我係722

好似話其實年年都唔同
我計過我出生時間應該係蟹
718蟹撚

Hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞