我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
男朋友係蟹仔
真係對女朋友好到加零一
錫到佢燶

你就好啦
當巨蟹受過傷之後,就會攞自己既巨鉗同硬殼保護自己,當你想係呢個時候接觸同了解真正既巨蟹嗰陣已經唔係咁易
同時巨蟹鐘意聽人心事,但又唔鍾意分享自己

要慢慢陪佢走過 等佢傷癒
利伸 巨蟹天敵天秤

我巨蟹都鍾意個天秤女
但佢冇啦啦唔撚睬我

你是咪我個朋友
蟹男既體貼要係拍拖後先有用處
追求期間反而係阻礙
其實巨蟹真係好易對人有好感,但好多時諗諗都係算啦,縮返入個殼入面
至於絕情,其實我覺,之前好狠心拒絕咗個男仔,已經斷斷續續曖昧咗兩年幾,因為睇唔到將來,長痛不如短痛(或者話我港女我都認,其實我覺得自己好自私)
直到依加都周不時stalk佢啲嘢,或者希望透過其他人得到佢嘅消息
依加我希望等到佢拍拖,我先拍拖,當係一種補償或者等自己好過啲
呢番說話我對住朋友真係講唔出,覺得同朋友講會好尷尬,所以一直都擺係心入面

蟹仔比人reject左就會狠心離開
唔會比果個人再知佢既近況
心態就係
你都reject左我啦仲咁八我既野做咩
反而不斷打探會令佢更加反感
利伸 蟹仔
怕撚左巨蟹

我自己都怕左自己

巨蟹男好麻煩 控制慾極強 又成日為咗保護自己去呃人
試過俾巨蟹搞到差啲痴線
利申:水瓶(幾博愛都唔想同巨蟹相處

怕撚左巨蟹男
Ex係巨蟹男,好麻煩成個女人咁

agger
多謝
蟹仔好難追處女女

我試過 送你一句巴打 人久見人心

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

佢錫你先比你騎姐 唔捨得罵你嬲你又驚你唔開心

我處女女,同巨蟹男成日互屌
但屌完佢自己就會死狗
我好唔明點解一開始要同我嘈 明知要死狗
其實巨蟹真係好易對人有好感,但好多時諗諗都係算啦,縮返入個殼入面
至於絕情,其實我覺,之前好狠心拒絕咗個男仔,已經斷斷續續曖昧咗兩年幾,因為睇唔到將來,長痛不如短痛(或者話我港女我都認,其實我覺得自己好自私)
直到依加都周不時stalk佢啲嘢,或者希望透過其他人得到佢嘅消息
依加我希望等到佢拍拖,我先拍拖,當係一種補償或者等自己好過啲
呢番說話我對住朋友真係講唔出,覺得同朋友講會好尷尬,所以一直都擺係心入面

蟹仔比人reject左就會狠心離開
唔會比果個人再知佢既近況
心態就係
你都reject左我啦仲咁八我既野做咩
反而不斷打探會令佢更加反感
利伸 蟹仔

我同佢都係蟹,我覺得蟹同蟹係唔適合一齊,因為會多愁善感到世界末日
咁我緊係唔會比佢知我仲有留意佢近況
Ex係巨蟹男,好麻煩成個女人咁

agger

蟹仔有好有唔好 又唔會話成個女人 似呀媽囉
蟹仔好難追處女女

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

你講野咁似我男友
不過我都好錫佢架

竟然係咁,唔好過份利用佢對你既溫柔,就應該踢都踢佢唔走

蟹仔鍾意你唔會踢得走架
追緊個處女女
佢拒絕過我
但我都地都冇乜夜成日whatspp
佢成日都好惡咁鬧我 我就永遠都唔敢駁佢咀
由得佢鬧 其實覺得自己好溫柔
點解巨蟹咁撚柒絕情

好心軟 如果目標係男仔 嗲佢多啲就會得
蟹仔好難追處女女

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

你講野咁似我男友
不過我都好錫佢架

竟然係咁,唔好過份利用佢對你既溫柔,就應該踢都踢佢唔走

蟹仔鍾意你唔會踢得走架
追緊個處女女
佢拒絕過我
但我都地都冇乜夜成日whatspp
佢成日都好惡咁鬧我 我就永遠都唔敢駁佢咀
由得佢鬧 其實覺得自己好溫柔

到佢有一日有男朋友就鬧都唔會鬧你
蟹仔好難追處女女

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

但屌完佢自己就會死狗

唔識點形容 好似有少少自虐狂
但覺得比人鬧好窩心 好似有人緊張自己咁(限有好感女仔only)
蟹仔好難追處女女

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

但屌完佢自己就會死狗

巨蟹男友未試過鬧我
除非我無理取鬧佢就會話返我
So far相處得好好 好就我縱我
係自己啲性格難頂
點解巨蟹咁撚柒絕情

如果佢本身有目標(或者本身有仔/有女)
巨蟹係會去到某一D點會突然間dup停的
蟹絲 但唔鍾意自己巨蟹座
女朋友係巨蟹 不過佢好似冇上面d巨蟹女咁既
點解巨蟹咁撚柒絕情

如果佢本身有目標(或者本身有仔/有女)
巨蟹係會去到某一D點會突然間dup停的

呢個真
蟹絲 但唔鍾意自己巨蟹座

咁你想自己咩座
我想自己係山羊座 可以勤力d 向上爬
究竟巨蟹仔想點
把口成日講到同我最fd 最重視我
又成日做埋d野令我覺得佢對我有好感
但又成日post同其他女仔fd d相係ig
我就從來冇出現過係佢ig
搞到我好似唔見得光咁
平時我都唔會咁介意呢d野
但今次真係好撚介意
你地巨蟹仔個個為女煩
我都想係佢為我煩
點解係掉返轉架
究竟巨蟹仔想點
搞到我好似唔見得光咁
但今次真係好撚介意
你地巨蟹仔個個為女煩
我都想係佢為我煩
點解係掉返轉架

點都好 唔好太在意一個人
究竟巨蟹仔想點
搞到我好似唔見得光咁
但今次真係好撚介意
你地巨蟹仔個個為女煩
我都想係佢為我煩
點解係掉返轉架

點都好 唔好太在意一個人

佢地可能係煙幕呢 你可以試下佢水溫,應該有意思好快知道
究竟巨蟹仔想點
搞到我好似唔見得光咁
但今次真係好撚介意
你地巨蟹仔個個為女煩
我都想係佢為我煩
點解係掉返轉架

佢唔鍾意你 完
蟹仔好難追處女女

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

但屌完佢自己就會死狗

巨蟹男友未試過鬧我
除非我無理取鬧佢就會話返我
So far相處得好好 好就我縱我
係自己啲性格難頂

初戀係處女座 唔識拍拖放走左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞