我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
其實有時都會幾憎自己咁煩咁chur住人
但又忍唔到手好在意佢好想關心佢
唔見左一陣就已經諗到勁悲觀係咪出左咩事 定係已經覺得我煩唔想理我
好撚矛盾 做巨蟹真係會痴線

完全明白。 我都有呢種感覺。
但在意既同時。就會好自卑
矛盾到一個點
會自動諗起。自己又唔係人地男朋友。
咁在意又有咩用

我都想搵 有冇630既巴絲呀 我想知其他630既人係咪同我差唔唔多性格/想法

630 +1

630既巴打係咪有時會口是心非

一有小小嬲就會

呢個真

我中意講反話

竟然 巴打幾歲 我以前都鐘意 後尾慢慢就直腸直肚

630 +1

一有小小嬲就會

呢個真

我中意講反話

對住d口是心非既蟹真是好燥
明明就悶 明明就唔想對住我 唔想覆我
又一味唔係唔係

你可以頂得到蟹仔呷醋程度高過女仔既 可以一試
蟹仔夜晚好感性同好易負皮

呢個真 成日夜晚都有種莫名奇妙既寂莫 好想有個人係身邊陪我

唱返首 想你的夜
其實蟹仔唔多會控制人 但鐘意一個人會超乎你想像

佔有慾會幾強 都幾想成日痴住另一半 當蟹仔鐘意人就會好chur

係 會驚死人地唔識照顧自己咁 好聽d叫暖男 難聽d 成個老豆咁

老豆呢個term 貼切啊

有好有唔好啦 唔珍惜蟹仔 應該好難令佢返轉頭。朋友都抆水

好易變成煩...
為免令人覺得煩。就算掛住人想搵人都要抑壓自己
巨蟹真係好垃圾 可以對一個初次見面嘅人會有好感 好容易chur走對象 有時想自摺可以完全唔覆人
好難同人真正熟 其實一啱嘴形就可以傾到雞啄唔斷 甚至會俾人嫌煩
利申 巨蟹絲A0 脫不了

以為呢段野係自己打 完全命中

頂 點解可以咁中
真係一見鍾情都試過
又念舊到
岩咀形真係可以雞啄唔斷

絲打?唔通係同月同日先咁似?

係絲
睇左咁耐都未試過有人同我同一日喎 705
利申:a0巨蟹
巨蟹座又如何 咪都係無女
710 a2巨蟹
好鐘意留係屋企 怕羞
717 巨蟹 被單身超過一年了
最唔鍾意聽到人話我煩
利申:a0巨蟹

716路過
A0蟹仔揮下手

630 +1

一有小小嬲就會

呢個真

我中意講反話

對住d口是心非既蟹真是好燥
明明就悶 明明就唔想對住我 唔想覆我
又一味唔係唔係

應該咁講,我中意講反話係指用反諷既口吻去串下人,平時要認真傾野都單刀直入既
巨蟹座同天蠍定雙魚夾啲?
我個人好缺乏安全感,情緒化,被動

利申:624 蟹女
巨蟹座同天蠍定雙魚夾啲?
我個人好缺乏安全感,情緒化,被動

利申:624 蟹女

雙魚
一開始又要flirt我
到我鐘意你 認真表白追你
你又話唔想拍拖住 有冇蟹仔話我知佢想點
一開始又要flirt我

蟹仔對好多人真係易有好感
但分得清 好感同鐘意
假如你唔怕 可以同佢相處多一段時間

但蟹仔好難追到人。
一開始又要flirt我

蟹仔對好多人真係易有好感
但分得清 好感同鐘意
假如你唔怕 可以同佢相處多一段時間

但蟹仔好難追到人。

佢冇拒絕我所以我都會繼續追佢啊
有冇蟹絲可以再講多少少蟹女鐘意人嘅時候係點

一開始又要flirt我

佢覺得太易追到你 所以唔想開始 or佢真係未準備好拍拖 想曖昧多陣
一開始又要flirt我

佢覺得太易追到你 所以唔想開始 or佢真係未準備好拍拖 想曖昧多陣

相處多一段時間就得
不過前者好中point
太易得手真係唔岩蟹仔風格
明明大門唔入 係都要行細門
雖然成功感係多d
我暗戀個個block撚晒我
有冇蟹絲可以再講多少少蟹女鐘意人嘅時候係點

瘋狂stalk佢 好留意會記得佢講過既野 成日睇下佢有無online 扮哂野更新ig story / Snapchat 講有關佢鐘意既野
有時會好chur成日send野比佢
有時又覺得要收皮 搵都唔搵 又已讀不回佢

犯賤既蟹蟹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞