我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
有無蟹巴絲開telegram gp 吹下水

就你啦
Tg: Fhy30
O3 巨蟹男 同天蠍一齊緊 有時會諗番起之前個水瓶 明明個水瓶好賤 對我差到一個極點 好撚仆街 唔係話我唔錫天蠍 但個心都係好難完全咁愛上佢咁
唔知道點解,明明鍾意一個人。
但佢對我一熱情d,反而係我縮。
唔單止係鍾意既人,朋友,父母都係。
人地一過份熱情就好唔自在,之後就做d野保持距離感。例如:避開佢。

利申:巨蟹

頂 試過3次都係咁

曾經懷疑自己係咪驚男人

我都會,一模一樣
人哋行一步我退一步
最鍾意宅在家中,一旦認真就好專一,好在乎其他人點睇自己,怕人地同自己受傷害,怕羞被動,所以唔係認真咪搞我
625蟹女

完全同我一樣

所以仲係A0囉

我夠係
720 男巨蟹
個星座好垃圾
愛情唔適合巨蟹
容易鐘意人 但又唔會去表白/ 追人
最後得個望字
77蟹絲
人地一過份熱情就好唔自在,之後就做d野保持距離感。例如:避開佢。

頂 試過3次都係咁

曾經懷疑自己係咪驚男人

我都會,一模一樣
人哋行一步我退一步

我已經分唔清係唔鐘意避我 定我太熱情避開我

利申 追緊蟹仔

頂 試過3次都係咁

曾經懷疑自己係咪驚男人

我都會,一模一樣
人哋行一步我退一步

利申 追緊蟹仔

又係我
同樓上位絲打一樣
追蟹女追到氣餒

頂 試過3次都係咁

曾經懷疑自己係咪驚男人

我都會,一模一樣
人哋行一步我退一步

利申 追緊蟹仔

追蟹仔係麻煩d
利伸 蟹仔

頂 試過3次都係咁

曾經懷疑自己係咪驚男人

我都會,一模一樣
人哋行一步我退一步

利申 追緊蟹仔

追蟹仔係麻煩d
利伸 蟹仔

我都係俾蟹仔玩死 ,
明明見到面就好好地 ,
佢望我眼神都好深情咁,
一whatsapp踏到啲曖昧位,
就唔覆幾日。
但好耐以前佢有向我表過白,最近先傾翻計
各位巨蟹巴絲
可以問下你地意見嗎? 我中意左個巨蟹男 出過幾次街 睇過次戲咁 但係佢一直都係whatsapp已讀不回我 我其實放棄過 好耐冇搵佢 以為可以放得低

但上個月 佢又冇啦啦搵返我 講左一兩句 又開始已讀我 我其實係咪冇機 佢性格好扭擰 我主動過架啦 女追男真係好攰 係咪應該放棄?

利伸 魚女

佢已讀你果吓已經可以放棄la
有心唔會咁既
多謝賞識
O3 巨蟹男 同天蠍一齊緊 有時會諗番起之前個水瓶 明明個水瓶好賤 對我差到一個極點 好撚仆街 唔係話我唔錫天蠍 但個心都係好難完全咁愛上佢咁

留名跟進 眾所周知蟹同水瓶火星撞地球 你上一單咁有挑戰性 我好想知詳情 你講幾多我聽幾多

留名跟進 眾所周知蟹同水瓶火星撞地球 你上一單咁有挑戰性 我好想知詳情 你講幾多我聽幾多

btw 水瓶真心賤 你走幾遠 總有幾條心絲留在心房 你永鳩遠都離不開
721 留名
曾錯過一個
有無蟹巴絲開telegram gp 吹下水

就你啦
Tg: Fhy30

Tg: Dragrain
712靚仔留名
79蟹佬,正柒鳩
630 蟹仔
大約年幾前hurt過1個蟹女
到我慢慢融入左佢生活個陣我突然選擇離開左佢 宜家都仲好內疚
巨蟹女仔的確好好 溫柔 明白人感受 又識照顧人
711蟹女 好易對人有好感又好快冇 怕受傷 愈大愈懶得爭取一直自摺 仲要垃圾ab型 自己都覺得自己煩
hi我係巨蟹
720 男巨蟹
個星座好垃圾
愛情唔適合巨蟹
容易鐘意人 但又唔會去表白/ 追人
最後得個望字

我都係 我中意左另一個巨蟹男三年 冇膽同佢講野 冇膽同佢表白...
711蟹女 好易對人有好感又好快冇 怕受傷 愈大愈懶得爭取一直自摺 仲要垃圾ab型 自己都覺得自己煩

我都係
我都覺自己好飄忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞