我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
有冇蟹絲可以再講多少少蟹女鐘意人嘅時候係點

瘋狂stalk佢 好留意會記得佢講過既野 成日睇下佢有無online 扮哂野更新ig story / Snapchat 講有關佢鐘意既野
有時會好chur成日send野比佢
有時又覺得要收皮 搵都唔搵 又已讀不回佢

犯賤既蟹蟹

記得講過嘅野都有
有時係佢講起我先醒起有咁講過
但佢又唔會點更新ig snapchat個啲
已讀不回就經常
想同巨蟹座男仔拍拖

搵我

瘋狂stalk佢 好留意會記得佢講過既野 成日睇下佢有無online 扮哂野更新ig story / Snapchat 講有關佢鐘意既野

犯賤既蟹蟹

記得講過嘅野都有
已讀不回就經常

可能係特登已讀不回架
你比唔到安全感 或者show到比蟹蟹知佢係有機會
就會保護自己 廢事柒同傷心
想同巨蟹座女仔拍拖

好想瘋狂比佢地CHUR我
好鐘意巨蟹 但識既人極少係
利申 天蠍
當初畀個蟹仔飛 我仲要死命箍煲....
分手個晚打成十幾個電話唔聽
隔個幾禮拜佢生日 我去佢樓下等 想送禮物都唔肯落嚟 最後交低比佢保安等佢拎

分手好似10個月有多
佢周不問我最近點 返工辛唔辛苦
又成日話好鍾意份禮物
咁係想點
巨蟹好內向好怕受傷 可以同人溝到通 識到朋友 但唔會深交 個心會有道牆 有無人明??

我絲A0 之前同個天蠍曖昧過 我真係好鐘意佢 開頭我地好甜 就快一齊 會出街拖手攬下咁 有一日佢無啦啦無再覆我機 無再聽我電話 del我sc 明明前一日就無事 去到宜家都無contact 聽人講佢之前放唔低個ex 唔想傷害我 所以先走 但係宜家佢同第個女女出一齊左 我覺得好傷害 好怕再受傷...

攞左個心出黎 好怕再受傷
隔個幾禮拜佢生日 我去佢樓下等 想送禮物都唔肯落嚟 最後交低比佢保安等佢拎

分手好似10個月有多
又成日話好鍾意份禮物
咁係想點

絲要分清佢想食回頭草定做翻fd呀!!
唔好越陷越深
一開始又要flirt我
到我鐘意你 認真表白追你
你又話唔想拍拖住 有冇蟹仔話我知佢想點

佢覺得太易追到你 所以唔想開始 or佢真係未準備好拍拖 想曖昧多陣

相處多一段時間就得
不過前者好中point
太易得手真係唔岩蟹仔風格
明明大門唔入 係都要行細門
雖然成功感係多d

我又係衰心急既 但蟹仔怕唔怕人chur嫁 好驚嚇走佢

利申 人馬女

犯賤既蟹蟹

記得講過嘅野都有
已讀不回就經常

可能係特登已讀不回架

其實安全感姐係要啲咩

犯賤既蟹蟹

屌真係一模一樣
小弟雙魚同個細我六年巨蟹女識左個幾月就一齊近半年了 雖然個巨蟹女是單親家庭 自初中死了爸 但我地大家都好愛大家 我已經當佢是終生伴侶
話說今日望到佢手提whatsapp 曾經同佢媽吵架的對話內容
雖然佢媽覺得我專一 但覺得佢(巨蟹女)同我係父女戀 又話佢太快揀了我 又話我倡狂 當佢係我嘅人 所以佢媽唔太鍾意我
令我有點卻步
覺得自己似父還是似男朋友 究竟點様分辨 ?
我真是好愛我的巨蟹女朋友
點過佢媽果關

分手好似10個月有多
又成日話好鍾意份禮物
咁係想點

其實巨蟹男好念舊 就算同個ex分手之後
都係好想知ex點 或者出於內疚掛
絲打 下個會更好
小弟雙魚同個細我六年巨蟹女識左個幾月就一齊近半年了 雖然個巨蟹女是單親家庭 自初中死了爸 但我地大家都好愛大家 我已經當佢是終生伴侶
話說今日望到佢手提whatsapp 曾經同佢媽吵架的對話內容
雖然佢媽覺得我專一 但覺得佢(巨蟹女)同我係父女戀 又話佢太快揀了我 又話我倡狂 當佢係我嘅人 所以佢媽唔太鍾意我
令我有點卻步
點過佢媽果關

六年都叫父女戀?真心你生得出佢咩
巨蟹好內向好怕受傷 可以同人溝到通 識到朋友 但唔會深交 個心會有道牆 有無人明??

我絲A0 之前同個天蠍曖昧過 我真係好鐘意佢 開頭我地好甜 就快一齊 會出街拖手攬下咁 有一日佢無啦啦無再覆我機 無再聽我電話 del我sc 明明前一日就無事 去到宜家都無contact 聽人講佢之前放唔低個ex 唔想傷害我 所以先走 但係宜家佢同第個女女出一齊左 我覺得好傷害 好怕再受傷...

攞左個心出黎 好怕再受傷

頭幾句 我好明
巨蟹座同天蠍定雙魚夾啲?
我個人好缺乏安全感,情緒化,被動

利申:624 蟹女

624之友
蟹仔
我又係巨蟹絲 a0
要付出真心比人吾容易

吾你老母

收嗲啦

屌你老母字都打唔好叫人收嗲
咁嘅性格抵你a0
我真係好垃圾

利申:巨蟹男
令我有點卻步
點過佢媽果關

佢父8-9年過左身
所以佢媽覺得佢個女要父愛掛
令我有點卻步
點過佢媽果關

佢父8-9年過左身
所以佢媽覺得佢個女要父愛掛

誇左啲喎伯母
利申:鐘意緊一個大自己十年嘅人
鐘意咗個蟹仔就四個月,但佢前幾排先知我真係了解佢但仲未知我鐘意佢 佢今年retake我幫佢整notes平時上lecture佢吾返又幫佢拎notes抄野,慢慢佢好似覺得理所當然咁 身邊既人都覺得係有機只係未到時候,佢要retake我就一直等等到佢考完再睇有咩打算 依家只可以係佢身後支持佢
平時佢有野問都係問我先,慢慢我自己都覺得我好似鍾無艷咁 其實佢唔好,好木獨又好大男人又唔係好肯打開心入面道門,係近呢幾排佢先開始重視我,無之前咁得閒至理我 身邊個個都叫我放棄,但天秤偏偏係鐘意呢type
佢聽日retake中文口試,加油啊,我信你一定贏嫁!
鐘意咗個蟹仔就四個月,但佢前幾排先知我真係了解佢但仲未知我鐘意佢 佢今年retake我幫佢整notes平時上lecture佢吾返又幫佢拎notes抄野,慢慢佢好似覺得理所當然咁 身邊既人都覺得係有機只係未到時候,佢要retake我就一直等等到佢考完再睇有咩打算 依家只可以係佢身後支持佢
平時佢有野問都係問我先,慢慢我自己都覺得我好似鍾無艷咁 其實佢唔好,[red]好木獨又好大男人又唔係好肯打開心入面道門[/red],係近呢幾排佢先開始重視我,無之前咁得閒至理我 身邊個個都叫我放棄,但天秤偏偏係鐘意呢type
佢聽日retake中文口試,加油啊,我信你一定贏嫁!

重點。除非佢信得過既人 唔係既話道門唔會打開
我覺得蟹仔唔鐘意人地太主動

犯賤既蟹蟹

記得講過嘅野都有
已讀不回就經常

可能係特登已讀不回架

其實安全感姐係要啲咩

我都唔知 feel到你真係重視佢
可能係 可以比佢發脾氣 當佢做錯事你都唔會走
究竟巨蟹座鍾意一個人係點

痴身痴勢囉
好似烏蠅咁
試過俾人話煩

我都比人咁話過,仲問我「你無自己既生活嫁咩?」
巨蟹座同天蠍定雙魚夾啲?
我個人好缺乏安全感,情緒化,被動

利申:624 蟹女

624之友
蟹仔

個人覺得雙魚做朋友好過拍拖
利申:現任天蠍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞