我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
7月2

同一日
有無7月1出世既朋友可以話我知你點樣諗野架
有冇623既同類
利申蟹男

我都想搵 有冇630既巴絲呀 我想知其他630既人係咪同我差唔唔多性格/想法

有呀🙋🏼‍♂️
我好鍾意自己係一年最中間果日出世
有冇人會睇埋月亮星座架?

好似星座都有分太陽月亮等等
利申:太陽巨蟹月亮雙魚,啲性格真係唔知點
有冇623既同類
利申蟹男

我都想搵 有冇630既巴絲呀 我想知其他630既人係咪同我差唔唔多性格/想法

630巴

有同樣既630巴出現啦 有冇女朋友

仲有一個係度
有冇623既同類
利申蟹男

有呀🙋🏼‍♂️
我好鍾意自己係一年最中間果日出世

630係最中間果日出現咩
利申:冇計過
條女係巨蟹LM
巨蟹真係好垃圾 可以對一個初次見面嘅人會有好感 好容易chur走對象 有時想自摺可以完全唔覆人
好難同人真正熟 其實一啱嘴形就可以傾到雞啄唔斷 甚至會俾人嫌煩
利申 巨蟹絲A0 脫不了

以為呢段野係自己打 完全命中

頂 點解可以咁中
真係一見鍾情都試過
又念舊到
岩咀形真係可以雞啄唔斷
巨蟹真係好垃圾 可以對一個初次見面嘅人會有好感 好容易chur走對象 有時想自摺可以完全唔覆人
好難同人真正熟 其實一啱嘴形就可以傾到雞啄唔斷 甚至會俾人嫌煩

以為呢段野係自己打 完全命中

頂 點解可以咁中
真係一見鍾情都試過
又念舊到
岩咀形真係可以雞啄唔斷

絲打?唔通係同月同日先咁似?

根本就唔關你自唔自摺事
你永遠無法喚醒裝睡的人
利申 被蟹女玩緊 好氣頂

裝睡的人呢句中到呢 所以有時已經想摺成世就算
巴打點俾蟹女玩

又唔可以話玩既
我只係分唔到 佢究竟係真摺定係假深潛姐
呢排有種 佢無左我 no big deal 既感覺......

曖昧緊 蟹女間唔中要摺翻一兩日嘅 俾啲時間佢啦巴打 加油

表白過 拒絕過 但又單獨行過幾次街架喎
算啦 我都估到攰

現今世代行街 好閒架咋

講開行街 同之前果個都出左成年街 結果咪又係咁 巨蟹愛ff係真嘅
可能巨蟹係史上最垃圾
但如果有蟹仔/蟹女做女/男朋友 而唔珍惜
巨蟹真係會話放手就放手

我都覺 以前又嫌我痴身
又嫌我成日鬧情緒
依家我想放手
對方又攬實唔放
早知係咁 何必當初
巨蟹路過
呢度格劍大會
好想識巨蟹男 可唔可以瘋狂控制我
另外 想問下有冇706既絲 有好多問題問呢日既絲打解答

here

你會覺得煩架
有時care一個人care到連我自己都覺得自己煩 但又控制唔到

你可以頂得到蟹仔呷醋程度高過女仔既 可以一試
蟹仔夜晚好感性同好易負皮

入黎釣蟹仔?
另外 想問下有冇706既絲 有好多問題問呢日既絲打解答

here

終於出現啦

呢個真 成日夜晚都有種莫名奇妙既寂莫 好想有個人係身邊陪我
(Show Blocked User - 我個名叫麥兜兜)

唱返首 想你的夜
其實蟹仔唔多會控制人 但鐘意一個人會超乎你想像

唱返首 想你的夜
其實蟹仔唔多會控制人 但鐘意一個人會超乎你想像

佔有慾會幾強 都幾想成日痴住另一半 當蟹仔鐘意人就會好chur
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞