我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
利申左先 巨蟹男 女朋友雙魚
認真 當初追佢真係日日朝早起身講早晨 臨瞓講早抖 每日指定動作係提佢飲水 出入冷氣地方要小心感親 佢whatapps得一個灰剔 會即刻打比佢怕佢有事 佢屋企人生日會送禮物 記得佢黎m日期 黎之前會唔比佢食㐦冷野同飲凍野
成日比佢屌咪撚煩

如果佢本身唔鍾意你既話真係變態佬行為黎

認真好變態
巨蟹係垃圾

如果佢本身有目標(或者本身有仔/有女)
巨蟹係會去到某一D點會突然間dup停的

呢個真

如果佢無dup停呢?蟹仔有女朋友

有無巴絲解答下

花心蟹

大愛蟹

大乜愛 知道女朋友會唔開心既野我都唔會做

咁有無分析 即係點
路過
點令巨蟹對返人有興趣激嬲左人

利申:天蠍

不斷氹 超級受軟

有無巴絲解答下

花心蟹

大愛蟹

咁有無分析 即係點

正常應該係對個女朋友好好,個女朋友點踢佢都唔走,超忠心,仲勁癡身因為好需要安全感
又會好驚個女朋友唔開心
但係佢搵得第二個証明佢已經變變地心,好花心下,佢應該對佢女朋友已經

巴打有無tg 想傾下
i am 巨
老婆係水樽

同你一樣,但性別相反

有無巴絲解答下

花心蟹

大愛蟹

咁有無分析 即係點

正常應該係對個女朋友好好,個女朋友點踢佢都唔走,超忠心,仲勁癡身因為好需要安全感
又會好驚個女朋友唔開心
但係佢搵得第二個証明佢已經變變地心,好花心下,佢應該對佢女朋友已經

巴打有無tg 想傾下

不過佢話明佢唔會沉船
利申左先 巨蟹男 女朋友雙魚
認真 當初追佢真係日日朝早起身講早晨 臨瞓講早抖 每日指定動作係提佢飲水 出入冷氣地方要小心感親 佢whatapps得一個灰剔 會即刻打比佢怕佢有事 佢屋企人生日會送禮物 記得佢黎m日期 黎之前會唔比佢食㐦冷野同飲凍野
成日比佢屌咪撚煩

如果佢本身唔鍾意你既話真係變態佬行為黎

認真好變態

巨蟹其實心理上好變態

每個人都有變態既一面既

如果佢本身有目標(或者本身有仔/有女)
巨蟹係會去到某一D點會突然間dup停的

呢個真

有無巴絲解答下

花心蟹

大愛蟹

女人一生只求一個巨蟹座老公
點解你地無論男男女女都咁正

巨蟹明明好撚煩

利伸:巨蟹絲
點解你地無論男男女女都咁正

巨蟹明明好撚煩

利伸:巨蟹絲

agger
花心鋼鐵蟹
花心鋼鐵蟹

利申:A1
成日同人玩曖昧 忽冷忽熱
好難捉摸呀 到底想點呀
i am 巨
老婆係水樽

同你一樣,但性別相反

俾水樽蝦到仆街

屌 一樣但同時佢好錫我
偶然都會比我蝦下
點解明明大家都喺巨蟹
但永遠唔明我諗咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞