我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
作為男人 覺得巨蟹座好廢
利申 巨蟹座黃金聖鬥士

依位巴打,雙魚座都未出聲
仲要基味濃添

利申:雙魚
蟹仔真係好鐘意痴人
我已經好鐘意佢 但都做唔到秒回
想要d空間
我隔左兩三粒鐘先應wtsapp/ 見我on左無覆佢先
佢就會唔開心
問我係咪訓左教 問我係到做緊咩
又話對我好失望
好鐘意check住我online時間
近排仲係iphone 話要同我用尋找朋友個app
我諗應該想check下我location

不過我都一樣咁鐘意你
你好緊張我 我受
利申 金牛
有冇623既同類
利申蟹男

623蟹女
蟹仔真係好鐘意痴人
想要d空間
佢就會唔開心
又話對我好失望

不過我都一樣咁鐘意你
你好緊張我 我受
利申 金牛

我都有心上人係金牛
以上蟹仔反應我一一都做過
但就打動唔到佢咁
巨蟹女鐘意左一個人好多年 但無一齊
近排個男搵番佢
基本上係咪已經一齊硬
有咩機會會令佢忘記或者放棄呢個人
原本好地地瘋狂whatsapp 又send圖又同我講心事
但有一日個男出現番
一切都完了

利申:天蠍
A1三年半了 然而最愛既唔係初戀
any7way 唔信會再搵到真愛

蟹巴上
近排個男搵番佢
基本上係咪已經一齊硬
但有一日個男出現番
一切都完了

應該你地佢無機啦 巨蟹長情應該會flirt翻個男 要佢忘記個男有啲難度
個個都話想搵巨蟹做男朋友
最後又咪睇樣
btw 比人話個樣好cool,將人拒諸門外
自己又好易對一個人有好感
哩樣野真係好麻煩
利申 77 蟹

巴 same case
蟹仔真係好鐘意痴人
想要d空間
佢就會唔開心
[red]又話對我好失望
好鐘意check住我online時間 [/red]

不過我都一樣咁鐘意你
你好緊張我 我受
利申 金牛

你隻蟹應該唔會係我隻蟹掛
我每次灰剔藍剔佢都會鬧我 又話對我好失望
蟹仔真係好鐘意痴人
想要d空間
佢就會唔開心
又話對我好失望

不過我都一樣咁鐘意你
你好緊張我 我受
利申 金牛

點樣可以氹番隻蟹番尼
原來冇左佢我好辛苦
近排個男搵番佢
基本上係咪已經一齊硬
但有一日個男出現番
一切都完了

應該你地佢無機啦 巨蟹長情應該會flirt翻個男 要佢忘記個男有啲難度

點解條撚屌要係呢個時候出現番
原本我真係覺得有機會發展架
Anyway 佢真係一個好撚好既女仔
佢係第一個我覺得我襯佢唔起既女仔
希望個條友對佢好啲啦
710 a2巨蟹
好鐘意留係屋企 怕羞

蟹女係咪都係比較怕事 通常都低調
蟹仔真係好鐘意痴人
想要d空間
佢就會唔開心
又話對我好失望

不過我都一樣咁鐘意你
你好緊張我 我受
利申 金牛

我都有心上人係金牛
以上蟹仔反應我一一都做過
但就打動唔到佢咁

咁係因為佢本身就唔夠鐘意你
金牛係一鐘意一個人 就會包容佢所有野
蟹仔真係好鐘意痴人
想要d空間
佢就會唔開心
又話對我好失望

不過我都一樣咁鐘意你
你好緊張我 我受
利申 金牛

我諗呢d只係蟹仔既共同特性
唔係好明蟹仔諗咩
話鍾意你但而家又好鬼冷淡
拍左1個月都唔夠
不過有時對住佢就好鬼怕羞
錫有時都會say no
利申處女女
蟹仔好難追處女女

我試過 送你一句巴打 人久見人心

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

佢錫你先比你騎姐 唔捨得罵你嬲你又驚你唔開心

我處女女,同巨蟹男成日互屌
但屌完佢自己就會死狗
我好唔明點解一開始要同我嘈 明知要死狗

男人都係要面既
我嗰個都係咁
蟹仔是垃圾
到底蟹仔有咩吸引
蟹仔好難追處女女

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

但屌完佢自己就會死狗

男人都係要面既
我嗰個都係咁

暗戀個處女女 點埋手
蟹仔好難追處女女

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

但屌完佢自己就會死狗

男人都係要面既
我嗰個都係咁

暗戀個處女女 點埋手

巴打可以講下
幫你分析下囉
點樣可以氹番隻蟹番尼
原來冇左佢我好辛苦

走左就無。蟹會回憶但好少會食回頭草
巨蟹男真係好垃圾
成日做埋啲嘢引人誤會
到你認真問佢 佢就扮唔知
其實咁大個人點會唔知
巨蟹女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞