我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
可能巨蟹係史上最垃圾
但如果有蟹仔/蟹女做女/男朋友 而唔珍惜
巨蟹真係會話放手就放手
巨蟹好易對人有好感
如果對方有男朋友 佢會唔會同女仔保持距離 或者強調只當個女仔係好朋友

唔會。如果鐘意左 但有男朋友 會自閉一排 唔見個女仔。同斷哂來往無分別。 之後朋友做唔做到就隨個人

蟹仔

其實都唔肯定佢對我一定有好感
純粹係我覺得
而家佢個人已經飛左去外國
由以前日日keep contact
到而家間中先FaceTime 一次
咁代唔代表佢對我既感覺已經消失左?
巨蟹愛情好怕受挫折,俾人拒絕左過或者對方冇明顯signal就唔敢再試再追,簡單呢講就係好易受傷 最近俾人拒絕過兩次真係對追異性有左種恐懼 .......

利申 巨蟹男
巨蟹愛情好怕受挫折,俾人拒絕左過或者對方冇明顯signal就唔敢再試再追,簡單呢講就係好易受傷 最近俾人拒絕過兩次真係對追異性有左種恐懼 .......

利申 巨蟹男

I know that feel
蟹男起愛情上唔係求刺激
係求安穩多。
無100%都唔敢去表白
比人拒絕左之後會避世咁避開同果個人相關既人物同地方
巨蟹真係好垃圾 可以對一個初次見面嘅人會有好感 好容易chur走對象 有時想自摺可以完全唔覆人
好難同人真正熟 其實一啱嘴形就可以傾到雞啄唔斷 甚至會俾人嫌煩
利申 巨蟹絲A0 脫不了

根本就唔關你自唔自摺事
你永遠無法喚醒裝睡的人
利申 被蟹女玩緊 好氣頂

裝睡的人呢句中到呢 所以有時已經想摺成世就算
巴打點俾蟹女玩

又唔可以話玩既
我只係分唔到 佢究竟係真摺定係假深潛姐
呢排有種 佢無左我 no big deal 既感覺......

曖昧緊 蟹女間唔中要摺翻一兩日嘅 俾啲時間佢啦巴打 加油

表白過 拒絕過 但又單獨行過幾次街架喎
算啦 我都估到攰
巨蟹真係好垃圾 可以對一個初次見面嘅人會有好感 好容易chur走對象 有時想自摺可以完全唔覆人
好難同人真正熟 其實一啱嘴形就可以傾到雞啄唔斷 甚至會俾人嫌煩

根本就唔關你自唔自摺事
你永遠無法喚醒裝睡的人
利申 被蟹女玩緊 好氣頂

裝睡的人呢句中到呢 所以有時已經想摺成世就算
巴打點俾蟹女玩

又唔可以話玩既
我只係分唔到 佢究竟係真摺定係假深潛姐
呢排有種 佢無左我 no big deal 既感覺......

曖昧緊 蟹女間唔中要摺翻一兩日嘅 俾啲時間佢啦巴打 加油

表白過 拒絕過 但又單獨行過幾次街架喎
算啦 我都估到攰

現今世代行街 好閒架咋

利申 巨蟹男

I know that feel
蟹男起愛情上唔係求刺激
係求安穩多。
無100%都唔敢去表白
比人拒絕左之後會避世咁避開同果個人相關既人物同地方

求安穩呢樣好真
同人一齊過既地方真係會去親都回憶起唔太想再去

要一段好長時間先可以平息/淡左過去既回憶
有冇623既同類
利申蟹男
有冇623既同類
利申蟹男

我都想搵 有冇630既巴絲呀 我想知其他630既人係咪同我差唔唔多性格/想法
已經係第100個鐘無同佢交流過。
知佢未死就夠。因為大把人會幫我關心佢。
受傷後已經唔係細心溫柔巨巨
有啲玩家既感覺 好邪惡呀

一但受過傷害 保護自己嘅本能就會變得好強

岩啊 Ching
巨蟹最鐘意無限ff又多愁善感 都唔知有乜好
巨蟹最鐘意無限ff又多愁善感 都唔知有乜好

利申: 巨蟹

蟹會自卑 會放到自己起人地心中好卑微
我完全明白 因為我依家情況都係

我唔係蟹啊巴打

我唔係蟹啊巴打

Sor9 只係咁岩我係蟹又同你心情一樣

前提係佢鐘意你。

同意 如果我對佢冇興趣係會完全唔理態度勁冷淡

我會禮貌性咁覆下但係做topic killer 如果係鐘意你真係可以單機十幾個msg都得

屌一樣
鐘意佢係覆到驚佢覺得煩

成日都驚佢覺得我打太多野,但係唔打又講唔到我想講既野

真係一模一樣 千字文一個回復幾十字係基
咁岩我打字又快...

千字文加一

以為呢段野係自己打 完全命中

嗚..

我唔係蟹啊巴打

Sor9 只係咁岩我係蟹又同你心情一樣

我之前只係想知佢諗乜先入黎呢個post
利申 獅
我之前鐘意過蟹仔 佢比我感覺係超鐘意玩失蹤 但又要flirt 個時係完全唔知佢想點 雖然好鐘意 但冇再傾落去
有冇623既同類
利申蟹男

我都想搵 有冇630既巴絲呀 我想知其他630既人係咪同我差唔唔多性格/想法

630巴
有冇623既同類
利申蟹男

630巴

有同樣既630巴出現啦 有冇女朋友
另外 想問下有冇706既絲 有好多問題呢日既絲打解答
另外 想問下有冇706既絲 有好多問題問呢日既絲打解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞