我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
追緊蟹女 覺得佢成日收埋收埋

其實都幾辛苦 成日都已讀不回我 我好想知你究竟係對我無興趣定係蟹女既防護機制 反而痴身呢樣就我做哂 stalk到好似我先係蟹仔

我知你有上連登架 你知我話緊你架 你話俾我知你諗緊咩啦 好嘛

利申 獅子mix處女 日期同幾點出世都咁岩擲界

已讀不回 禮貌上唔回應
722到底係巨蟹定獅子?

我係722
正式來說應該係蟹 但有時會覺得有少少獅子格
我自己覺得蟹果邊係中9成嘅

咩年份

其實都幾辛苦 成日都已讀不回我 我好想知你究竟係對我無興趣定係蟹女既防護機制 反而痴身呢樣就我做哂 stalk到好似我先係蟹仔

我知你有上連登架 你知我話緊你架 你話俾我知你諗緊咩啦 好嘛

已讀不回 禮貌上唔回應

唔回先無禮貌
諗住即興約佢食個野 可以等到我返屋企都唔覆
真心 覺得我煩咪直接講 又唔係咩大事 等我乾脆d死左條心佢好嘛?

其實我都係想問下其他屬蟹既巴絲我可以點做架姐。

Bro 我同你一樣
之前成日已讀 但出街係好正常 而家唔知點proceed
722到底係巨蟹定獅子?

我係722
正式來說應該係蟹 但有時會覺得有少少獅子格
我自己覺得蟹果邊係中9成嘅

咩年份

大你一年
我都好鐘意巨蟹,好識得關心人,照顧人,好有被愛既感覺..

前提係佢鐘意你。

同意 如果我對佢冇興趣係會完全唔理態度勁冷淡

我會禮貌性咁覆下但係做topic killer 如果係鐘意你真係可以單機十幾個msg都得

屌一樣
鐘意佢係覆到驚佢覺得煩

成日都驚佢覺得我打太多野,但係唔打又講唔到我想講既野

真係一模一樣 千字文一個回復幾十字係基
咁岩我打字又快...

真係 覆覆下自己打字快到痴線

試過好幾次佢耐左少少覆 又想打段野搵佢問佢去左邊
但又覺得太chur 成段del哂
不過佢基本上都有覆我嘅同埋都有好多野講

Bro 我同你一樣
之前成日已讀 但出街係好正常 而家唔知點proceed

唔覆都算 其實我想佢坦白d 不平則鳴 無謂浪費我既心
唉巨蟹好撚煩
個ex都係巨蟹
等左好多年未一齊番
但係佢又搵番我想約我
但忽鳩然又話算
利申:自己都係巨蟹

唉...身為巨蟹最怕就係遇到呢樣野

自己又唔死心 係要搵人
明明人地都已經覺得你好煩
你都係會去提佢 著多件衫 病就休息多d

好想決絕d 唔再理佢
好難放低一個人啊

自己又唔死心 係要搵人

好想決絕d 唔再理佢
好難放低一個人啊

屌你係咪我黎 我就係做緊呢件事 邊個可以救我出黎

屌個個蟹都係咁 我以前都試過
依家呢一位potential對象就暫時未話我煩

自己又唔死心 係要搵人

好想決絕d 唔再理佢
好難放低一個人啊

仲有個問題就係我一講呢啲好似個老豆咁……同埋唔知應該講咩好
佢話自己唔舒服果陣

最可怕係
我唔係蟹 但我煩過蟹
來生不做巨蟹
自己係巨蟹
但唔覺得 有咩好

自己又唔死心 係要搵人

好想決絕d 唔再理佢
好難放低一個人啊

佢話自己唔舒服果陣

最可怕係
我唔係蟹 但我煩過蟹

好想有個絲打煩我

首先你要同個絲打岩feel先得
如果唔係都係覺得堅煩姐
我又係巨蟹絲 a0
要付出真心比人吾容易

吾你老母

收嗲啦

吾你老母 打5p字仲咁串

吾你老母咩
利申 蟹

自己又唔死心 係要搵人

好想決絕d 唔再理佢
好難放低一個人啊

佢話自己唔舒服果陣

冇架啦,條女唔鍾意,講多都嘥氣,盞自己痛心,呢啲情況只係不斷重覆
巨蟹真係勁容易動情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞