我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike

扮傻?

屌 認真 咩係5p字

All in all 吾系甘牙呢啲字戇鳩mk先會用
絲打戒咗佢把啦

明解 姐係打就得咁解
巨蟹絲here
但冇人鐘意

留個tg 交流下
巨蟹絲here
但冇人鐘意

留個tg 交流下

想鐘意我?
唔覺得好好,得閒心情就飄飄忽忽唔想理人
又唔敢追女仔,又要簡得小心
A0到而家

Exac7tly 忽冷忽熱 有時好active 有時想自摺收皮

摺耐左又會有返動力,好屎忽痕
A0到而家

Exac7tly 忽冷忽熱 有時好active 有時想自摺收皮

要遇到啲競爭對手 或者係覺得自己要改變 就會全程投入
巨蟹絲here
但冇人鐘意

留個tg 交流下

想鐘意我?

可以嗎?
究竟巨蟹座鍾意一個人係點

佢會好癲架 小心啲 chur死你
半年前有啲野發生左之後個人睇好多時唔同晒
有個fd半年冇見,早幾日見返
佢話我眼神唔同晒
之後聽完我講依半年點過,依加生活點
佢覺得我係係到折磨自己
So far幾好呀依加 試用期未過已經升職加左人工
過多應該一兩個月再升
個個位其他人我見過起碼三年先上到
不過我認睇感情真係輕左好多
棄我去者 昨日之日不可留

會瘋狂stalk嗰個人 對佢特別好
A0到而家

垃圾星座
自己真係好忽冷忽熱
另一半見唔到面嗰陣可以完全唔搵佢
但係一見到面又好熱情
成日覺得好似忽略左佢咁
獅子仔路過

只係一開始 之後就係忽冷忽熱 都係要有啲自由度

但係其實暗地裡都係留意緊你一切……你踢佢都唔會走

暗地裡留意 所以就算真係俾佢留意緊都唔會知?

但係其實暗地裡都係留意緊你一切……你踢佢都唔會走

暗地裡留意 所以就算真係俾佢留意緊都唔會知?

係 比巨蟹女追過 到最尾聽人講先知佢日日都會睇我ig fb
Whatsapp lastseen 好恐怖 仲想起埋我高登ac 攤牌話對佢無feel之後連續成個月無間斷去我屋企後樓梯等 block佢電話又打133比我

就算有好感 就算被倒追
都零念頭想發展 好sad呀呢種感覺

巨蟹好易對人有好感㗎咋喎

係好易對人有好感呀 但有幾多真係做得成情侶

如果覺得大家好啱傾 性格又夾 對方對佢好好 好重視佢 足唔足以令佢對對方有好感?
佢又掉返轉差唔多每晚都會打返俾對方傾計 訓唔著又會打去 間中約下單獨出街 算唔算有好感?

巨蟹好易對人有好感㗎咋喎

如果覺得大家好啱傾 性格又夾 對方對佢好好 好重視佢 足唔足以令佢對對方有好感?
佢又掉返轉差唔多每晚都會打返俾對方傾計 訓唔著又會打去 間中約下單獨出街 算唔算有好感?

你成功了

你成功了

就咁睇落就應該得米喇
我係巨蟹,但我非常討厭巨蟹座
我係巨蟹,但我非常討厭巨蟹座

原因
多謝
唔好再比我遇到巨蟹座既男性
心淡心死一次過試哂
天蠍路過
之前睇星座天蠍同巨蟹最夾
可能大家都夠chur又或者可能大家都有鉗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞