我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
巨蟹易對人有好感 有左女朋友會唔會都係咁

會收心養性

依個真 因為唔想另一半唔開心 所以唔會做對唔住對方嘅事
巨蟹好易對人有好感
如果對方有男朋友 佢會唔會同女仔保持距離 或者強調只當個女仔係好朋友
同巨蟹仔分左手,點樣先可以令佢對我有返感覺?

利申:人馬絲

仲有愛嘅就打風都吹唔走
切底死心,唔愛先會講分手
所以一分就反唔到轉頭

利申 蟹絲

係,我都係蟹絲
要巨蟹同人講分手 佢就唔會再返轉頭
同巨蟹仔分左手,點樣先可以令佢對我有返感覺?

利申:人馬絲

仲有愛嘅就打風都吹唔走
切底死心,唔愛先會講分手
所以一分就反唔到轉頭

利申 蟹絲

係,我都係蟹絲
要巨蟹同人講分手 佢就唔會再返轉頭

一樣講得出口就唔會返轉頭
蟹絲
巨蟹好易對人有好感
如果對方有男朋友 佢會唔會同女仔保持距離 或者強調只當個女仔係好朋友

唔會。如果鐘意左 但有男朋友 會自閉一排 唔見個女仔。同斷哂來往無分別。 之後朋友做唔做到就隨個人

蟹仔
同男友都係巨蟹 佢好痴身 溫柔 但唔細心
不過好鐘意佢 對我好好 好就我
男朋友 我愛你

細唔細心就見人見智
痴身 溫柔係真
不過呷醋上黎會好小氣
🤦🏻‍♂️
男朋友 我愛你

唉 我同女友都係巨蟹 不過我女友就成日唔緊我
男朋友 我愛你

你女友咁似我嘅 其實我同男友身分好似調轉左咁
男朋友 我愛你

細唔細心就見人見智
痴身 溫柔係真
不過呷醋上黎會好小氣
🤦🏻‍♂️

佢都係著緊你姐
巨蟹真係好垃圾 可以對一個初次見面嘅人會有好感 好容易chur走對象 有時想自摺可以完全唔覆人
好難同人真正熟 其實一啱嘴形就可以傾到雞啄唔斷 甚至會俾人嫌煩
利申 巨蟹絲A0 脫不了
巨蟹垃柒圾
利申:巨蟹
巨蟹最麻煩

巨蟹一世A0
溝我啦
我巨蟹a0
蟹仔都想可以唔亂諗野咁
但見到自己鐘意既對像可能同其他男仔 傾得密少少
就好驚 之後會自頹自摺
你估我想架咩
咁男的巨蟹座係咪鍾意同對象高調打情罵俏?
男朋友 我愛你

其實你係咪我女友 btw 我係仔但係我性格女仔d
蟹仔都想可以唔亂諗野咁
但見到自己鐘意既對像可能同其他男仔 傾得密少少
就好驚 之後會自頹自摺
你估我想架咩

屌 見到自己條女比d狗公聊 最燥係我條女又理佢 燥佢果陣又話係傾下閒計 我比d臭閪add個fd佢都嬲到仆街
咁男的巨蟹座係咪鍾意同對象高調打情罵俏?

未必高調既。求安穩好過啦
男朋友 我愛你

我男朋友性格又係好女仔 相反我無咁計較 有嘈過依樣問題 不過最近努力搵緊啱大家嘅相處方式
比幾隻巨蟹食完鬆
都唔知當我係咩
男朋友 我愛你

我男朋友性格又係好女仔 相反我無咁計較 有嘈過依樣問題 不過最近努力搵緊啱大家嘅相處方式

蟹仔有女仔性格唔出奇。我自己都係有唔少
但有時男仔有女仔性格未必壞事。
起碼知女仔會諗咩(可能)
細心 體貼。蟹仔真係長做長有 唔怕無貨交
巨蟹真係好垃圾 可以對一個初次見面嘅人會有好感 好容易chur走對象 有時想自摺可以完全唔覆人
好難同人真正熟 其實一啱嘴形就可以傾到雞啄唔斷 甚至會俾人嫌煩
利申 巨蟹絲A0 脫不了

以為呢段野係自己打 完全命中
男朋友 我愛你

求方法 女朋友成日都忽冷忽熱咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞