我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
蟹仔好難追處女女

初戀係處女女

之前有一個瞹昧對象都係處女女,本身好地地,連旅行都去埋床都訓埋同一張,連我本身都以為會有野發生,但到日本果下先發覺唔得,跟著就係落閘isolate佢,然後反到香港就無再contact

而家又有一個處女女,都瞹瞹地眛,不過覺得應該都係唔得

好似好容易吸引同一類星座既人咁,初戀之前係中學既時候鐘意既多數係水瓶女,之前係雙子女,而家係處女女,但其實我都想同巨蟹女發展下
蟹仔好難追處女女

初戀係處女女

之前有一個瞹昧對象都係處女女,本身好地地,連旅行都去埋床都訓埋同一張,連我本身都以為會有野發生,但到日本果下先發覺唔得,跟著就係落閘isolate佢,然後反到香港就無再contact

而家又有一個處女女,都瞹瞹地眛,不過覺得應該都係唔得

好似好容易吸引同一類星座既人咁,初戀之前係中學既時候鐘意既多數係水瓶女,之前係雙子女,而家係處女女,但其實我都想同巨蟹女發展下

鍾意親都係處女女
蟹仔對人好易有好感
但鐘意就真係好難先會
但最後比人發現並且friend zone
果刻真係唔駛拍拖都心如刀割咁

要時間同埋有signal 先敢繼續落去囉……可惜好多女仔都鐘意玩鳩你

👍👍👍不能認同更多
要有signal先敢行下一步
蟹仔好難追處女女

我試過 送你一句巴打 人久見人心

永遠比女騎住

好準
利伸處女女
成日恰巨蟹男友

佢錫你先比你騎姐 唔捨得罵你嬲你又驚你唔開心

我處女女,同巨蟹男成日互屌
但屌完佢自己就會死狗
我好唔明點解一開始要同我嘈 明知要死狗

巨蟹男友未試過鬧我
除非我無理取鬧佢就會話返我
So far相處得好好 好就我縱我
係自己啲性格難頂

初戀係處女座 唔識拍拖放走左佢

處女座好難駕馭
控制慾強又固執
點解巨蟹咁撚柒絕情

無可能 佢好念舊,好易心軟
或者係佢覺得咁樣會對你再受傷掛咪唔肯再接受多你一次

分手幾年之後佢入左醫院
我唔知做咩夜媽媽開始發春咁whatsapp佢叫佢小心啲
佢覆個符號比我

因為蟹仔會覺得 分左手唔會再做到朋友掛
之後所發生既事都唔多關你事既

👍👍
已轉型做鋼鐵巨蟹

A2 宜家自問係大男人player心態
已轉型做鋼鐵巨蟹

A2 宜家自問係大男人player心態

唔信
我係雙魚
雙魚同巨蟹係唔係好夾?
定係同天蠍夾啲?
天蠍女 成日比巨蟹座既人當我工具人
忽冷忽熱 好難捉摸呀
點先知佢鐘意我定玩尻我?
巨蟹座係咪都係來者不拒個種?
好易變player 然後唔識點真心鐘意人
忽冷忽熱 好難捉摸呀

係咪真係巨蟹黎架,應該唔會咁架

完全唔明巨蟹諗咩
巨蟹路過
明明當咗幾個人係best friend,但都係唔會講
心事比佢地聽
拍拖嗰時明明當咗對方係全世界,但一散就即
刻放低到 已經唔知自己係hurt咗唔識表現出
黎定真係咁奇怪
忽冷忽熱 好難捉摸呀

巨蟹真係好易對人有好感
巨蟹對天蠍應該無抵抗力
我係雙魚
雙魚同巨蟹係唔係好夾?
定係同天蠍夾啲?

同巨蟹好夾

咁天蠍呢
點解巨蟹咁撚柒絕情

好心軟 如果目標係男仔 嗲佢多啲就會得

如果佢本身有目標(或者本身有仔/有女)
巨蟹係會去到某一D點會突然間dup停的

呢個真

如果佢無dup停呢?蟹仔有女朋友
我係雙魚
雙魚同巨蟹係唔係好夾?
定係同天蠍夾啲?

同巨蟹好夾

咁天蠍呢

我老豆雙魚
我巨蟹
一時FD過打band
一時就仆街
蟹仔好難追處女女

我係處女女 我都唔明粒蟹子諗乜
我縮時佢就開行turbo
到我接受佢時佢又忽冷忽熱
蟹仔好難追處女女

我係處女女 我都唔明粒蟹子諗乜
我縮時佢就開行turbo
到我接受佢時佢又忽冷忽熱

唔知你點諗 驚傷
蟹絲 但唔鍾意自己巨蟹座

咁你想自己咩座
我想自己係山羊座 可以勤力d 向上爬

我想自己係雙子座 做野圓啲同識得表達自己
成日講野1999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞