我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
A1巨蟹仔 情場失意常客
巴絲有相同幾歷可以搵我"慎"
tg: loverofsea
各位巨蟹巴絲
可以問下你地意見嗎? 我中意左個巨蟹男 出過幾次街 睇過次戲咁 但係佢一直都係whatsapp已讀不回我 我其實放棄過 好耐冇搵佢 以為可以放得低

但上個月 佢又冇啦啦搵返我 講左一兩句 又開始已讀我 我其實係咪冇機 佢性格好扭擰 我主動過架啦 女追男真係好攰 係咪應該放棄?

利伸 魚女
又唔見你鍾意我
最鍾意宅在家中,一旦認真就好專一,好在乎其他人點睇自己,怕人地同自己受傷害,怕羞被動,所以唔係認真咪搞我
625蟹女
最鍾意宅在家中,一旦認真就好專一,好在乎其他人點睇自己,怕人地同自己受傷害,怕羞被動,所以唔係認真咪搞我
625蟹女

宅在家
各位巨蟹巴絲
可以問下你地意見嗎? 我中意左個巨蟹男 出過幾次街 睇過次戲咁 但係佢一直都係whatsapp已讀不回我 我其實放棄過 好耐冇搵佢 以為可以放得低

但上個月 佢又冇啦啦搵返我 講左一兩句 又開始已讀我 我其實係咪冇機 佢性格好扭擰 我主動過架啦 女追男真係好攰 係咪應該放棄?

利伸 魚女

蟹仔如果鍾意你 唔會已讀 同埋佢會主動搵你
但佢應該又好怕覺得佢煩
但如果絲打你明顯同佢表白過
都係咁冷淡 就應該放棄
利伸。蟹仔
蟹仔留名
各位巨蟹巴絲

利伸 魚女

蟹仔如果鍾意你 唔會已讀 同埋佢會主動搵你
但佢應該又好怕覺得佢煩
但如果絲打你明顯同佢表白過
都係咁冷淡 就應該放棄
利伸。蟹仔

+1 蟹仔

不過你唔介意做sp既可以試下繼續追既
巨hi重情義
625 a0 毒撚留名
625蟹女

625蟹仔
利申 巨蟹
成日比人話煩住哂
唔frd既時候可以當我無到

可唔可以識下你

唔好啦我個人本身比較內向
巨蟹係辣殺!辣殺!辣殺!
A0巨蟹仔
對巨蟹既睇法
可能有d人會覺得我地好細心
但係有d人會覺得我地好煩
有d人會覺得我地好浪漫
但係亦會有人覺得我地多9餘
如果有得比我揀
做下天蠍都幾好
可以玩弄下感情
A0巨蟹仔
對巨蟹既睇法
有d人會覺得我地好浪漫
如果有得比我揀
做下天蠍都幾好
可以玩弄下感情

巨蟹是辣殺
625蟹女

完全同我一樣
A0巨蟹仔
對巨蟹既睇法
有d人會覺得我地好浪漫
如果有得比我揀
做下天蠍都幾好
可以玩弄下感情

巨蟹是辣殺

日常生活中真係垃圾
625蟹女

625蟹仔

終於搵到人同生日
625蟹女

完全同我一樣

所以仲係A0囉
唔知道點解,明明鍾意一個人。
但佢對我一熱情d,反而係我縮。
唔單止係鍾意既人,朋友,父母都係。
人地一過份熱情就好唔自在,之後就做d野保持距離感。例如:避開佢。

利申:巨蟹

頂 試過3次都係咁
唔知道點解,明明鍾意一個人。
但佢對我一熱情d,反而係我縮。
唔單止係鍾意既人,朋友,父母都係。
人地一過份熱情就好唔自在,之後就做d野保持距離感。例如:避開佢。

利申:巨蟹

頂 試過3次都係咁

曾經懷疑自己係咪驚男人
有無蟹巴絲開telegram gp 吹下水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞