我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
713蟹
極度情緒化
一時好有正能量,一時又負到一個點。
對人都幾忽冷忽熱。即使女朋友或者鍾意既女仔都係。
不過係幾易同人熟 好快fd到。

巨蟹同咩先夾

最夾好似係天蠍同雙魚
622算係咩
622算係咩

蟹仔同我六常一樣
713蟹
極度情緒化
一時好有正能量,一時又負到一個點。
對人都幾忽冷忽熱。即使女朋友或者鍾意既女仔都係。
不過係幾易同人熟 好快fd到。

我都係713

性格應該幾似。
好易鐘意人,依家鍾意緊一個金牛毒撚。

我都維意緊一個金牛妹妹

巨蟹同金牛夾?

我都一樣鍾意緊個金牛妹妹 不如交流下

想點交流 你留tg?
前兩日 發現原來蟹仔都鐘意我
好憎巨蟹 好煩膠
利申 山羊絲
巨蟹女同雙子男點睇

利申雙子巴, 一直暗戀緊個巨蟹女
711蟹撚
我都好鐘意巨蟹,好識得關心人,照顧人,好有被愛既感覺..
718蟹撚

Hi

終於有一次有同類

Agger! 同埋好溫柔, 敏感 但正正咁 先顯得佢重視你
就算唔開心都好易tum
Tum黎tum去反而覺得好溫暖

就算唔開心都好易tum

但都係冇男女朋友呢
718蟹撚

Hi

終於有一次有同類

好開心

暑假生日冇咩人會記得

就算唔開心都好易tum

但都係冇男女朋友呢

說穿了尋日比人閃到盲
717 做左18年人都係柒吓柒吓
有無同類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞