我好鍾意巨蟹座既人

1001 回覆
46 Like 72 Dislike
巨蟹座留名

其實性格同星座真係有關係
我係雙魚
雙魚同巨蟹係唔係好夾?
定係同天蠍夾啲?

同巨蟹好夾

咁天蠍呢

我老豆雙魚
我巨蟹
一時FD過打band
一時就仆街

咁樣唔好咩
有啲火花先冇咁平淡
天蠍女 成日比巨蟹座既人當我工具人
忽冷忽熱 好難捉摸呀
點先知佢鐘意我定玩尻我?
巨蟹座係咪都係來者不拒個種?

追緊巨蟹女,我係巨蟹仔,
大家一齊對大家忽冷忽熱,
我又睇唔出佢鍾唔鍾意我。
但又唔表露鍾意佢。
累鬥累。
忽冷忽熱 好難捉摸呀

但又唔表露鍾意佢。
累鬥累。

其實兩隻蟹一齊都好攰
本身都唔點留意星座,直至最近屁股痕上網睇下,又睇到呢個post
痴線好撚準
好想chur住佢連自己都覺得自己長氣/煩
乜都要諗左佢先
但我連佢心意係點又估唔到,唔敢去馬

利申柒蟹仔
忽冷忽熱 好難捉摸呀

但又唔表露鍾意佢。
累鬥累。

其實兩隻蟹一齊都好攰

我都想搵翻隻蟹一齊 享受兩個都熱情既時候

咁姐係點 成個post係巨蟹都無人答到
利申左先 巨蟹男 女朋友雙魚
認真 當初追佢真係日日朝早起身講早晨 臨瞓講早抖 每日指定動作係提佢飲水 出入冷氣地方要小心感親 佢whatapps得一個灰剔 會即刻打比佢怕佢有事 佢屋企人生日會送禮物 記得佢黎m日期 黎之前會唔比佢食㐦冷野同飲凍野
成日比佢屌咪撚煩
認真 當初追佢真係日日朝早起身講早晨 臨瞓講早抖 每日指定動作係提佢飲水 出入冷氣地方要小心感親 佢whatapps得一個灰剔 會即刻打比佢怕佢有事 佢屋企人生日會送禮物 記得佢黎m日期 黎之前會唔比佢食㐦冷野同飲凍野
成日比佢屌咪撚煩

我唯一一段感情到今時今日都重遺憾嘅就係雙魚女
真係好夾 只怪自己當時太on9因為小事嬲左 就冇繼續一齊
成日比佢屌咪撚煩

我唯一一段感情到今時今日都重遺憾嘅就係雙魚女
真係好夾 只怪自己當時太on9因為小事嬲左 就冇繼續一齊

同你一樣
我雙魚 佢巨蟹
平時唔開心都收埋唔同我講
到我慢慢氹佢開心返先講
勁容易同陌生人熟,但好難同人last long....
I.e. Hibye多到喊

利申:巨蟹
點令巨蟹對返人有興趣激嬲左人

利申:天蠍
成日比佢屌咪撚煩

如果佢本身唔鍾意你既話真係變態佬行為黎
好易變player 然後唔識點真心鐘意人

agger
點令巨蟹對返人有興趣激嬲左人

利申:天蠍

如果識左一段時間哄多佢幾下就心軟
如果岩岩識既就

巨蟹座既人好少真係嬲掛
怕撚左巨蟹

我自己都怕左自己

巨蟹男好麻煩 控制慾極強 又成日為咗保護自己去呃人
試過俾巨蟹搞到差啲痴線
利申:水瓶(幾博愛都唔想同巨蟹相處

怕撚左巨蟹男

Long d 個陣 同一大班佢同我嘅朋友出去玩
佢要我全程同佢video chat 結果我行埋咗一邊成個鐘氹佢
佢自己就同佢啲同學出咗去食嘢 玩完先call我
諗起都嬲 變形巨蟹 唔體貼但又要管人
蟹L想追白羊女
點解巨蟹咁撚柒絕情

好心軟 如果目標係男仔 嗲佢多啲就會得

如果佢本身有目標(或者本身有仔/有女)
巨蟹係會去到某一D點會突然間dup停的

呢個真

如果佢無dup停呢?蟹仔有女朋友

有無巴絲解答下
點解巨蟹咁撚柒絕情

好心軟 如果目標係男仔 嗲佢多啲就會得

如果佢本身有目標(或者本身有仔/有女)
巨蟹係會去到某一D點會突然間dup停的

呢個真

如果佢無dup停呢?蟹仔有女朋友

有無巴絲解答下

花心蟹

大愛蟹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞