[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
留名
今年暫時都係等緊got
物色緊第二套長劇

其實好多劇都好睇過got

成日覺得the100條女(個alycia)其實心底裡會覺得佢地好痴線,但表面上就多謝佢地支持

其實我覺得SS都係 佢連多謝都冇乜咁
聽講好似真係ship clexa班人搞, 之前同shoot鬥刷票個比賽個陣出黎, 跟住依家變左LGBTQ組織
好撚勁
但係反而請唔到the 100 2個主演
btw有得買簽名相好似寄到黎香港

原來真係咁西利
雖然好鐘意Amy, 但對簽名相冇乜欲望

好撚癲班人真係 睇劇睇到搞哂革命咁
成日覺得the100條女(個alycia)其實心底裡會覺得佢地好痴線,但表面上就多謝佢地支持

https://www.clexacon.com/store
岩岩google左原來簽名相仲有得指定寫埋你個名
shoot賣得最貴 幾撚識做生意

agger , 條女依家已經完全抽離左個角色不過佢套walking dead好難睇棄左
簽名成4舊, 仲要23USD shipping, 所以不了
同埋早幾日睇得AMY, 好似今日先講埋SARAH會黎同有panel
留名
今年暫時都係等緊got
物色緊第二套長劇

發掘中 求介紹
平時都係睇熱門野多

sarah費時你班痴線婆諗太多姐
呢d女性事務佢本身都好支持
佢依家識做一有呢d消息就會放張同老公嘅相上twitter
我覺得拍緊拖/結左婚嘅先會放得開d
留名
今年暫時都係等緊got
物色緊第二套長劇

發掘中 求介紹
平時都係睇熱門野多

P.1 有個google doc你可以搵下有冇邊d題材岩你既

咁我唔係覺得佢唔支持
只係明顯shoot好多fans都FF到過哂火咁 (有時都幾煩下 )
Amy都話間唔中會有d fan service
taboo 愈睇愈正
聽講好似真係ship clexa班人搞, 之前同shoot鬥刷票個比賽個陣出黎, 跟住依家變左LGBTQ組織
好撚勁
但係反而請唔到the 100 2個主演
btw有得買簽名相好似寄到黎香港

原來真係咁西利
雖然好鐘意Amy, 但對簽名相冇乜欲望

好撚癲班人真係 睇劇睇到搞哂革命咁

https://www.clexacon.com/store
岩岩google左原來簽名相仲有得指定寫埋你個名
shoot賣得最貴 幾撚識做生意

agger , 條女依家已經完全抽離左個角色不過佢套walking dead好難睇棄左
簽名成4舊, 仲要23USD shipping, 所以不了
同埋早幾日睇得AMY, 好似今日先講埋SARAH會黎同有panel

其實佢真係幾靚女 可惜由一套垃圾跳去另一套垃圾度
貴之餘張相係咪幅圖果款? 好娘下
留名睇panel

咁我唔係覺得佢唔支持
只係明顯shoot好多fans都FF到過哂火咁 (有時都幾煩下 )

同埋clexa/shoot呢d搞到佢地interview果陣成日都要答呢類問題
唔知佢地其實會唔會反感

咁我唔係覺得佢唔支持

度度都有痴線FANS嘅
今日先屌鳩完一個shoot嘅fans
amy好人姐同埋佢真係因為root紅左好多, 回報下比fans
sarah有陰影所以收歛d
話時話最近CW套riverdale呢兩條女幾有sheshe ff潛力
各位痴線婆可以留意下
Santa Clarita Diet 有Drew Berrymore

留名睇panel

佢依家都消失左

張相唔係圖個款呀, 不過外國comic con d簽名相都係咁好樣衰, 都唔好抱太大希望
Santa Clarita Diet 有Drew Berrymore

Timothy Olyphant
呢套聽聞ok好睇

留名睇panel

佢依家都消失左

張相唔係圖個款呀, 不過外國comic con d簽名相都係咁好樣衰, 都唔好抱太大希望

消失左 如果唔係走去拍ftwd實會紅好多
係囉,d相唔知做乜成日專揀樣樣衰衰果啲
Powerless都唔錯,幾好笑
但係劇情去得好快,唔知係咪因為係第一集
題外話
有冇人覺得begin again 好睇過 la la land
想推一套英劇 fleabag
唔知之前有無人推過 呢套好高質
black comedy包裝 好多位我都笑到仆街 但後半睇到有d心up
內容講女主既潦倒生活 同家人 朋友 男友 炮友既關係同相處
拍得好好睇 完全顛覆英劇好撚悶既印象

好好睇thx
題外話
有冇人覺得begin again 好睇過 la la land

imo la la land much better than begin again
屌拿星,code black個編劇玩乜野出血熱呀,搞到heather死撚左

睇到我好撚嬲
有冇人有睇orphan black?睇完season3唔係好明佢講咩
有冇人有睇orphan black?睇完season3唔係好明佢講咩

Hi
有冇D好睇既科幻劇推介??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞