[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
The Leftovers: Final Season Tease – Mature Content (HBO)
https://www.youtube.com/watch?v=DOWrp7QlW4c

oh my god. 神 劇 嘅 氣 場 湧 緊 出 黎
好似仲癲過S2

宜家先知?
柒到暈真係... 點樣譯出黎

因為seed都係上外國網搵
真係痴線

搵字幕果陣見到心諗

印象中大群依個譯名都用左有一段時間,應該係d人做漫畫漢化個陣整出黎

now tv譯做潛能異士
叫咩變種軍團 / X軍團都好聽過大群

Now d譯名都係1999咁
之前想搵poi但係搵唔到,原來錯左個名

join now睇劇好似幾好咁 啲劇都幾多幾新下
(睇緊佢個節目表)

屋企冇得裝now
聽朋友講真係幾多劇睇

係 ..睇落好似開心過netflix
淨係join hbo fx fox bbc都已經cover到幾多劇睇,homeland呢啲明明showtime但唔知點解喺fx台有得睇

now冇得隨時cut

宜家先知?

真係痴線

搵字幕果陣見到心諗

印象中大群依個譯名都用左有一段時間,應該係d人做漫畫漢化個陣整出黎

(睇緊佢個節目表)

屋企冇得裝now
聽朋友講真係幾多劇睇

淨係join hbo fx fox bbc都已經cover到幾多劇睇,homeland呢啲明明showtime但唔知點解喺fx台有得睇

now冇得隨時cut

咁又係 不過如果長期keep住多野啱睇都唔介意簽約

宜家先知?

真係痴線

搵字幕果陣見到心諗

(睇緊佢個節目表)

屋企冇得裝now
聽朋友講真係幾多劇睇

now冇得隨時cut

但me又唔係成日留到係屋企
有冇人有睇FRESH OFF THE BOAT

聽過冇睇過

得閒會睇
‘Fargo’ and ‘Legion’ Creator Noah Hawley Switching to Movies with Sci-Fi Film ‘Pale Blue Dot’
http://collider.com/noah-hawley-reese-witherspoon-pale-blue-dot/#legion

Noah Hawley拍戲 Reese Witherspoon做女主角
btw之前見過有rumor話fargo s3會係final season 依家見佢咁多新project又真係似似地
J.J. Abrams x Stephen King x Hulu新劇
http://variety.com/2017/tv/news/j-j-abrams-stephen-king-team-up-hulu-castle-rock-1201991788/

https://www.youtube.com/watch?v=UGHupqE1LCI

Stephen King有好多本書講Caatle Rock架喎
套劇不知會改編邊本呢
新手想問netflix有咩正野? 想開個免費一個月試下

宜家先知?

真係痴線

搵字幕果陣見到心諗

(睇緊佢個節目表)

屋企冇得裝now
聽朋友講真係幾多劇睇

now冇得隨時cut

但me又唔係成日留到係屋企

諗住屋企人都可以開黎睇下
J.J. Abrams x Stephen King x Hulu新劇
http://variety.com/2017/tv/news/j-j-abrams-stephen-king-team-up-hulu-castle-rock-1201991788/

https://www.youtube.com/watch?v=UGHupqE1LCI

J.J.呢條友究竟要開幾多套劇

我成日覺得佢似掛名多過真係落手落腳參與
新手想問netflix有咩正野? 想開個免費一個月試下

The Crown
Daredevil
Strange Things
唔小心睇咗This Is Us第一集,屌,又要追多一套劇
唔小心睇咗This Is Us第一集,屌,又要追多一套劇

恭喜
為左嚟討論美劇 我終於開左ACC
好耐冇見美劇王
好耐冇見美劇王

無知一問:隔離登仲有無美劇PO?
利申:99%時間用apps上
好耐冇見美劇王

得返walking dead/the flash哩啲人氣劇有post討論

Stephen King有好多本書講Caatle Rock架喎
套劇不知會改編邊本呢

The anthology will weave together characters and themes from those novels that use the Castle Rock location. Each season will follow a different set of characters and storylines while interjecting themes and specific characters from previous seasons.
好耐冇見美劇王

歡迎
係咪改左新user name 報下舊名先
好耐冇見美劇王

得返walking dead/the flash哩啲人氣劇有post討論

之前有返去望過下,影視台睇落死得7788
就算呢啲大路劇post都好少人
呢兩晚lihkg慢到令我諗返起高登 有啲久違既感覺
好耐冇見美劇王

歡迎

沙蘭德
好耐冇見美劇王

歡迎

沙蘭德

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞