[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
the good fight評價好似幾好 仲要有rose leslie做sheshe
但係咪要睇過good wife先可以睇

應該唔洗
利申:睇晒

我諗唔洗嘅
利申:睇哂
Goliath Renewed for Season 2, Names Dexter EP as New Showrunner
http://tvline.com/2017/02/15/goliath-renewed-season-2-new-showrunner/

希望下季有番啱啱開始個種感覺
S1後段有d差
Goliath Renewed for Season 2, Names Dexter EP as New Showrunner
http://tvline.com/2017/02/15/goliath-renewed-season-2-new-showrunner/

希望下季有番啱啱開始個種感覺
S1後段有d差

Billy bob 係咪有份先 最後唔係自殺咗咩
屌,又中劇透
今日終於有得睇新一集Legion

第一集正撚到

mind fuck之餘又鋪排得好靚
鏡頭運用又係
the good fight評價好似幾好 仲要有rose leslie做sheshe
但係咪要睇過good wife先可以睇

應該唔洗
利申:睇晒

我諗唔洗嘅
利申:睇哂

第一集正撚到

鏡頭運用又係

不過第一集最尾個段走佬好superhero feel好唔match
屌,又中劇透

一黎就爆ending
Darren Criss, Edgar Ramirez to Star in 'Versace: American Crime Story'
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/darren-criss-edgar-ramirez-star-versace-american-crime-story-976602

Versace & killer出爐
屌,又中劇透

一黎就爆ending

等我仲諗著三月開哩套

第一集正撚到

鏡頭運用又係

不過第一集最尾個段走佬好superhero feel好唔match

全集唯一突兀就係果part
屌,又中劇透

一黎就爆ending

等我仲諗著三月開哩套

支持你block柒佢
近排要清電影
冇時間追劇
屌,又中劇透

一黎就爆ending

等我仲諗著三月開哩套

支持你block柒佢

已block,劇透正仆街
屌,又中劇透

一黎就爆ending

等我仲諗著三月開哩套

支持你block柒佢

劇透左咩戲?我睇唔到
American Horror Story Season 7 Is About the 2016 Election. Seriously.
http://www.vanityfair.com/hollywood/2017/02/american-horror-story-season-7-election-theme-donald-trump-hillary-clinton

........
屌,又中劇透

一黎就爆ending

等我仲諗著三月開哩套

支持你block柒佢

劇透左咩戲?我睇唔到

講緊呢個post內,上面 講Goliath果個comment
American Horror Story Season 7 Is About the 2016 Election. Seriously.
http://www.vanityfair.com/hollywood/2017/02/american-horror-story-season-7-election-theme-donald-trump-hillary-clinton

........

以為佢講笑 難分真與假
近排要清電影
冇時間追劇

電影LIST同劇LIST都唔會有睇完既一日
痴線劇EP2 中字已出
屌,又中劇透

一黎就爆ending

等我仲諗著三月開哩套

支持你block柒佢

劇透左咩戲?我睇唔到

駛唔駛quote俾你睇吓?
痴線劇EP2 中字已出

人人好快手 但feel到佢地下個禮拜會無視big little lies
有無人有睇IMPOSTERS

Inbar Lavi 索到
笑到仆街
雖然睇到中段已經會估到結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞