[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
平時無睇開美劇, 岩岩煲曬GOT
而家追邊套好

對上一次追美劇已經係prison break

The American

放入自己張list 先
This is us 真係好正喎
我見咁多人推介 nbc又續訂咗 以為s1完咗 原來仲播緊 又要等佢出
Mandy Moore
This is us 真係好正喎
我見咁多人推介 nbc又續訂咗 以為s1完咗 原來仲播緊 又要等佢出
Mandy Moore

原來套野一季有成18集 咁鬼多既
TVLine認為HBO頻道全新短篇劇集《Big Little Lies》地區母親間的權力與地位鬥爭引人入勝,帶出女角精彩的演出,故事敘述非常出色,讓觀眾估計誰是兇手與受害者,演員陣容及演出更是得獎保證!
http://tvline.com/2017/02/06/big-little-lies-review-hbo-miniseries-reese-witherspoon-nicole-kidman/
《20th Century Women》女星Annette Bening將會加入《American Crime Story》,飾演路易斯安那州州長!
http://variety.com/2017/tv/news/annette-bening-fx-katrina-american-crime-story-1201978982/
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
有冇邊套係必睇? breaking bad?
唔好睇兩季爛尾就得
Gus影張相已經入哂戲
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

The Good Wife 最好放假先開,廢事你第二日返唔到工返唔到學
有冇咩犯罪劇好睇

The Killing
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得

邊套
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

The Good Wife 最好放假先開,廢事你第二日返唔到工返唔到學

記低先 謝謝
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得

邊套

person of interest
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得

邊套

Root
吔屎啦CBS
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得

邊套

Root
吔屎啦CBS

上年睇到第三季,見到個結局咁,仲未有動力去睇埋佢
Root
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得

邊套

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得

邊套

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇

印象中S2尾段至S4先係最好睇
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得

邊套

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇

我鐘意少D人簡簡單單
啱啱開始睇 game of thrones(我知好有啲遲 )

啲冰原狼BB 比人殺左好心up
啱啱開始睇 game of thrones(我知好有啲遲 )

你最好睇晒先上黎, 一個唔小心比人劇透左就
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得

邊套

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇

我鐘意少D人簡簡單單

開頭果D case of the week episode我會成集飛左佢
而家追邊套好

鐘意咩類型?

無乜所謂
劇情緊湊有驚喜既都
唔好睇兩季爛尾就得

睇4季爛尾得唔得

邊套

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇

我鐘意少D人簡簡單單

開頭果D case of the week episode我會成集飛左佢

其實你係咪鐘意睇shoot

好易中伏

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇

我鐘意少D人簡簡單單

其實你係咪鐘意睇shoot

乜會有人鐘意睇poi但又唔鐘意睇shaw/root架咩

好易中伏

未睇哂got就上高登/lihkg同人講自己未睇哂係從來都唔會有好下場
何況佢仲要唔粉字就講劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞