[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
有冇巴絲睇Criminal minds/ grey's anatomy/chicago fire?
利申:老粉 睇左好多年

邊套

person of interest

Root
吔屎啦CBS

上年睇到第三季,見到個結局咁,仲未有動力去睇埋佢
Root

頭2季半真係神劇

印象中S2尾段至S4先係最好睇

Agger 有poi嘅地方就有我

由頭到尾都係神劇

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇

由頭到尾都係神劇

S5其實得9集

睇4季爛尾得唔得

邊套

笑左,真係ip都唔洗check

見到user name就識答

咁呢排追個d冇乜邊套神呀嘛

可以睇下fleabag,好快追得哂

我係冇時間睇 ,依家追aos同cw4套superhero劇已經食哂d時間,有機會會開左got先

終於捨得開got
有冇人講吓Dexter
我見IMDb都幾高分
值唔值得一睇

Dexter開頭係幾好,但出哂名最尾係超 級 爛 尾
如果接受到後段爛尾既話可以睇下
有冇巴絲睇Criminal minds/ grey's anatomy/chicago fire?

呢度好似有人鐘意睇chicago series

邊套

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇

由頭到尾都係神劇

你究竟睇左finale未? 記得你好似拖左好耐都未睇

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇

由頭到尾都係神劇

S5其實得9集

同意

Root

頭2季半真係神劇

由頭到尾都係神劇

S5其實得9集

同意

(我諗唔算劇透掛)

Root
吔屎啦CBS

Root

頭2季半真係神劇

由頭到尾都係神劇

最尾兩集重未睇

Me

Root

頭2季半真係神劇

由頭到尾都係神劇

最尾兩集重未睇

快d面對現實啦

Root

頭2季半真係神劇

由頭到尾都係神劇

S5其實得9集

同意

(我諗唔算劇透掛)

完美

Me

Root

頭2季半真係神劇

由頭到尾都係神劇

最尾兩集重未睇

快d面對現實啦

'Big Little Lies': TV Review
HBO's soapy melodrama is more annoying than entertaining, and its marquee cast can't correct that.
http://www.hollywoodreporter.com/review/hbos-big-little-lies-review-972805

屌 ..降返低D期待先

頭2季半真係神劇

由頭到尾都係神劇

最尾兩集重未睇

快d面對現實啦

睇4季爛尾得唔得

邊套

笑左,真係ip都唔洗check

見到user name就識答

咁呢排追個d冇乜邊套神呀嘛

可以睇下fleabag,好快追得哂

我係冇時間睇 ,依家追aos同cw4套superhero劇已經食哂d時間,有機會會開左got先

得6集
聽日有得睇Legion
聽日有得睇Legion

以前有睇grey's anatomy,因為某兩個角色死咗之後冇點睇。
對今季新加嘅角色有啲興趣,宜家又開始睇番
聽日有得睇Legion

等左Legion好耐
DEXTER睇到呀邊個邊個比人隊LUM左就屌人聲冇再追
DEXTER睇到呀邊個邊個比人隊LUM左就屌左聲冇再追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞