[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

咁少 又幾好追喎
陰公我連asoue finale都未睇 ..young pope睇左6集
又想重溫leftovers s1s2........同埋又想重睇返the americans s4...

一日48個鐘都唔夠你用喎
Asoue無想像中咁好睇 同埋violet好似黃翠如

所以得個想字 冇時間呀根本,陣間又要出街
黃翠如 講開又有d似
另外the crown個princess margaret我成日都覺得同胡定欣幾似樣

DL落手機坐車睇,就好似C9睇韓劇咁

就算幾冇時間都唔會喺街睇劇 覺得喺屋企relax住咁睇先夠enjoy

絕對同意
Constantine 我想問係唔係應該唔會有嫁啦 仲要睇唔到

cw台好似會有動畫版做後續
Constantine 我想問係唔係應該唔會有嫁啦 仲要睇唔到

cw台好似會有動畫版做後續

好似話會係lucifer客串

就算幾冇時間都唔會喺街睇劇 覺得喺屋企relax住咁睇先夠enjoy

動畫我先會擺落手機睇

好耐冇睇動畫

絕對同意

搭車睇會投入唔到

絕對同意

搭車睇會投入唔到

遲啲dl哂劇落部電話諗住搭飛機睇都唔慣因為頂唔順個mon太細用iPad睇就舒服啲
我好鐘意晚晚12點後山門係房煲劇
屋企人訓哂冇人騷擾
屌拿星,code black個編劇玩乜野出血熱呀,搞到heather死撚左
屌那星,劇透唔細字
有無人用8drama網追開舊劇

最近呢兩日唔知點解死左網
Htgawm第2季annalise真係成日崩潰

S1個陣又唔見佢咁喎

S1真係好好睇 點知s2s3

就咁睇個summary真係幾靚太feel

sw 長髮靚返

長髮好睇D

得罪講句 sw真係好豬西

絕對同意

我好鐘意晚晚12點後山門係房煲劇
屋企人訓哂冇人騷擾

我都係
3月ClexaCon有Shoot panel

絕對同意

搭車睇會投入唔到

遲啲dl哂劇落部電話諗住搭飛機睇都唔慣因為頂唔順個mon太細用iPad睇就舒服啲

電話一定唔得啦
除非真係勁長途機,如果唔係我都揀睇戲算

就咁睇個summary真係幾靚太feel

sw 長髮靚返

長髮好睇D

得罪講句 sw真係好豬西

得罪講句 我都認同

ClexaCon係咩來頭 the100個clexa既con?

ClexaCon係咩來頭 the100個clexa既con?

唔知
見佢簡介咁寫: A Media & Entertainment Convention for LGBTQ Women and Allies.
可能只係拎左Clexa個名黎用?

唔知
見佢簡介咁寫: A Media & Entertainment Convention for LGBTQ Women and Allies.

i see
以為班人ship clexa ship到創立左個sheshe con出黎咁西利

唔知

i see
以為班人ship clexa ship到創立左個sheshe con出黎咁西利

聽講好似真係ship clexa班人搞, 之前同shoot鬥刷票個比賽個陣出黎, 跟住依家變左LGBTQ組織
好撚勁
但係反而請唔到the 100 2個主演
btw有得買簽名相好似寄到黎香港

唔知

i see

聽講好似真係ship clexa班人搞, 之前同shoot鬥刷票個比賽個陣出黎, 跟住依家變左LGBTQ組織
好撚勁

原來真係咁西利
雖然好鐘意Amy, 但對簽名相冇乜欲望
留名
今年暫時都係等緊got
物色緊第二套長劇
好撚勁

原來真係咁西利
雖然好鐘意Amy, 但對簽名相冇乜欲望

好撚癲班人真係 睇劇睇到搞哂革命咁
成日覺得the100條女(個alycia)其實心底裡會覺得佢地好痴線,但表面上就多謝佢地支持

https://www.clexacon.com/store
岩岩google左原來簽名相仲有得指定寫埋你個名
shoot賣得最貴 幾撚識做生意
見到神劇推薦 This Is Us同 The Leftovers都好有興趣

兩套都要睇

睇左幾集this is us 停唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞