[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
聽日有得睇Legion

等左Legion好耐

等睇有人嫌套劇冇打打殺殺唔夠x men reference/男主角痴線佬成日發夢
之後話套劇悶
DEXTER睇到呀邊個邊個比人隊LUM左就屌左聲冇再追

想當年dexter同brba同一日播 兩套劇仲要差唔多時間一齊series finale
dexter自己爛之餘,喺brba襯托下搞到成套地底泥咁,好慘烈
有冇巴絲睇Criminal minds/ grey's anatomy/chicago fire?
利申:老粉 睇左好多年

以前有睇grey's anatomy,因為某兩個角色死咗之後冇點睇。
對今季新加嘅角色有啲興趣,宜家又開始睇番

唔經唔覺追咗十幾年
Meredith同Alex呢對soulmate我好鐘意
有冇人講吓Dexter
我見IMDb都幾高分
值唔值得一睇

Dexter開頭係幾好,但出哂名最尾係超 級 爛 尾
如果接受到後段爛尾既話可以睇下

老實,我睇哂都唔覺好爛尾

依家乜q ending都會有人話"爛尾",好難個個觀眾都會滿意,自己睇完再去感受先最實際
聽日有得睇Legion

等左Legion好耐

等睇有人嫌套劇冇打打殺殺唔夠x men reference/男主角痴線佬成日發夢
之後話套劇悶

佢啲能力好屈機 我驚佢被弱化 多D
有冇人講吓Dexter
我見IMDb都幾高分
值唔值得一睇

依家乜q ending都會有人話"爛尾",好難個個觀眾都會滿意,自己睇完再去感受先最實際

咁一定啦 個個感受唔同
不過就咁睇主流真係見到好多人嬲個finale,通常講起最多人鬧既finale好似係呢套同himym
同埋諗返起之前reddit呢個post,有人整理返imdb d finale rating整左個表做比較睇邊套劇最大落差
(top comment仲係鬧緊dexter 好大怨氣)
https://www.reddit.com/r/dataisbeautiful/comments/3hkjsz/tv_finales_that_surprisedisappoint_oc/

聽日有得睇Legion

等左Legion好耐

之後話套劇悶

佢啲能力好屈機 我驚佢被弱化 多D

套劇好似係探討佢內心多過show佢有幾勁
有冇人講吓Dexter
我見IMDb都幾高分
值唔值得一睇

咁一定啦 個個感受唔同
不過就咁睇主流真係見到好多人嬲個finale,通常講起最多人鬧既finale好似係呢套同himym
同埋諗返起之前reddit呢個post,有人整理返imdb d finale rating整左個表做比較睇邊套劇最大落差
(top comment仲係鬧緊dexter 好大怨氣)
https://www.reddit.com/r/dataisbeautiful/comments/3hkjsz/tv_finales_that_surprisedisappoint_oc/

記得你有post過呢張圖

Dexter殺咗咁多人,身份都暴露咗,咁嘅收尾其實都係一個帶有遺憾嘅good end
點先叫唔爛?罪有應得咁坐監,定係俾FBI亂槍掃射,好唯美咁夾哂BGM大字型望天zoom近鏡咁死先至高評分?
記得你有post過呢張圖

Dexter殺咗咁多人,身份都暴露咗,咁嘅收尾其實都係一個帶有遺憾嘅good end
點先叫唔爛?罪有應得咁坐監,定係俾FBI亂槍掃射,好唯美咁夾哂BGM大字型望天zoom近鏡咁死先至高評分?

原來已經post過
其實我都冇睇哂 睇過一排就冇睇落去
反而宜家講起見到個男主角有d想走去睇返six feet under 以前見人講到套劇勁depressed咁,所以冇的起心肝去睇
‘Orange Is the New Black’ Season 5 Premiere Date: June 9
屌OITNB 6月9日播S5
同Orphan Black孖住上
‘Orange Is the New Black’ Season 5 Premiere Date: June 9

There is no turning back
段片似係S5片段
有冇巴絲睇Criminal minds/ grey's anatomy/chicago fire?
利申:老粉 睇左好多年

以前有睇grey's anatomy,因為某兩個角色死咗之後冇點睇。
對今季新加嘅角色有啲興趣,宜家又開始睇番

唔經唔覺追咗十幾年
Meredith同Alex呢對soulmate我好鐘意

印象中第一季嘅實習生好似得番佢兩個仲喺套劇
屌OITNB 6月9日播S5
同Orphan Black孖住上

痴線爭D同你同一秒po

There is no turning back
段片似係S5片段

應該係 唉 成班個樣都好凝重
The Crown 同Taboo正到仆街
有冇人有睇criminal minds
shameless 好似無咩人討論
Star Wars: ‘Fleabag’ Star Eyed for Key Role in ‘Han Solo’ Spinoff (EXCLUSIVE)
http://variety.com/2017/film/news/phoebe-waller-bridge-han-solo-1201981768/

The Crown 同Taboo正到仆街

the crown不嬲世界級
Netflix has renewed The OA for a second season
http://www.theverge.com/2017/2/8/14548698/netflix-renewed-the-oa-second-season

好野
Netflix Quietly Announces Castlevania Series For 2017
http://www.cbr.com/netflix-quietly-announces-castlevania-series-for-2017/?

Netflix拍惡魔城動畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞