[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
仲有8集FRIENDS就睇完
開埋THE OFFICE 黎睇
Jessica Jones好冇睇架?

嗰大佬超煩膠,睇到想打爆電視,攪到我完全唔會推介哩套俾人睇

咁嚴重咩
我覺得kilgrave villain嚟講幾好睇
S2會無咗佢

JES SI CA

睇到第2集, 淨係知佢好大力

套嘢主要賣點係"退休"既superhero點樣面對新生活
我唔睇superhero所以覺得好啱我

我進度好慢
BTW Luke cage睇左幾集覺得有d悶

咁嚴重咩
S2會無咗佢

JES SI CA

我進度好慢

Luke Cage後半唔得,前半還好
但整體都係最差
有冇巴打睇過merlyn?個gwen真係好撚樣衰

咁嚴重咩
S2會無咗佢

JES SI CA

我進度好慢

但整體都係最差

睇黎我放棄係正確

咁嚴重咩
S2會無咗佢

JES SI CA

我進度好慢

但整體都係最差

睇黎我放棄係正確

但同之後Iron Fist/Defenders都應該有關連
我自己就點都捱左成套算
Oscar
big little lies ep2出左

第一集都重未睇

套野得7集,就算追都唔長手尾

ep2係咪今日出架
今日晏晝搵唔到

好似星期6已經出左
但中字尋日先有
https://www.youtube.com/watch?v=sbfavYKsSqo
Designated Survivor "Save Our Country" Oscars Promo
Oscar

頭先臨出門口睇LIVE
見到alicia黑左好撚多
有冇人有睇netflix套the ov?
講個女仔盲左個套
講個女仔盲左個套

oa?睇左
Orphan Black出左好多條preview clip
但條條都短到咩咁
LaLaLand
如果EMMYS都試下頒錯BEST DRAMA就好睇喇
做wun wun個actor 心臟衰竭死左
Rip
Rip

自膠 唔係wun wun
係另一個巨人mag the mighty
人真係好化學
講個女仔盲左個套

oa?睇左

覺得呢套係上年觀眾反應最兩極既劇
Rip

人真係好化學

原來有人留意呢單新聞
好後生咋佢 ..三十幾歲
Rip

人真係好化學

原來有人留意呢單新聞

男朋友share比我睇
好似特別高既人都唔會好長命 好多病痛
Rip

人真係好化學

原來有人留意呢單新聞

男朋友share比我睇
好似特別高既人都唔會好長命 好多病痛

RIP

柒到爆
Manchester by the Sea
普普通通 平平淡淡 但好寫實
睇嗰陣喊左三次
睇完個心仲會up住up住咁 呆左成日

可惜應該會淪為Arrival嗰堆 好多人唔識欣賞嘅片
完場直頭有人屌出聲

睇好Casey Affleck拎影帝
絕對值得一看

Yeah

柒到爆

想像下如果對上一次emmys頒best drama
game of thrones: No, there’s a mistake, The Americans, you won Best Drama this is not a joke.

多多花生都唔夠派 仲可以J到2046
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞