[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
宜家開埋 Big.Little.Lies 先

睇完比下食評
New Big Little Lies, Girls episodes will be released early by HBO
http://ew.com/tv/2017/02/20/big-little-lies-girls-episodes-will-be-released-early-by-hbo/?xid=entertainment-weekly_socialflow_twitter

HBO避oscars提早播big little lies 今個禮拜5有得睇ep2

睇完比下食評

等包膠
等到頸都長

今集homeland聽聞好似幾正
今晚咁多劇睇 揀睇邊套先好

今集的確好正

暫時又好睇番

原來播緊
我好興奮啊我好興奮啊我好興奮啊我好興奮啊我好興奮啊我好興奮啊我好興奮啊

睇完比下食評

等包膠

上面明明講左幾句 你班契弟無視我
暫時黎講個故仔都幾吸引,但演技&拍攝手法令到套劇昇華左
總結: 好睇
[quote]等到頸都長

https://pbs.twimg.com/media/C5JZP68UEAADjBV.jpg:large[quote]
其實呢張poster都幾劇透

今集的確好正

暫時又好睇番

原來播緊

已經播左差唔多半季

今集的確好正

暫時又好睇番

原來播緊

已經播左差唔多半季

上季太鳩 差唔多忘記左呢套野

今集的確好正

暫時又好睇番

原來播緊

已經播左差唔多半季

上季太鳩 差唔多忘記左呢套野

如果鐘意quinn可以睇下今季
John Hillcoat to Direct Episode of “Black Mirror” for Netflix
http://www.tracking-board.com/john-hillcoat-to-direct-episode-of-black-mirror-for-netflix-exclusive/

The road導演
Bates Motel最後一季嘅EP01出咗
今季張poster嚴重劇透咗S4 finale,不過非常有感覺,,病態美

睇完比下食評

等包膠

贊同
雖然第一集仲係鋪緊線+介紹角色,都feel到之後劇情嘅張力

可以話係電影卡屎Desperate Housewives加強版
有冇人睇Billions s2

睇完比下食評

等包膠

贊同
雖然第一集仲係鋪緊線+介紹角色,都feel到之後劇情嘅張力

可以話係電影卡屎Desperate Housewives加強版

換轉係其他台拍呢個劇本可能會覺得冇咁好睇
但呢個導演同班屈機演員令成件事吸引左好多
BTW睇完第一集我鐘意Reese Witherspoon個角色
有冇人睇Billions s2

成日覺得Axe同Chuck老婆好鬼襯 好想佢地兩個一齊

BTW睇完第一集我鐘意Reese Witherspoon個角色

開頭覺得佢勁多野講好煩好假,後尾話兩個女大個疏遠咗嗰度就好感觸,同情佢

開頭覺得佢勁多野講好煩好假,後尾話兩個女大個疏遠咗嗰度就好感觸,同情佢

開頭係幾8婆格 但其實又冇做特別衰既野
最尾個對話真係感動左 i know that feel,完全feel到佢果種孤獨
開頭一路好想煎佢大女幾巴,成日寸柒柒 好彩後尾乖返好安慰

最尾個對話真係感動左 i know that feel,完全feel到佢果種孤獨

p.s 但個大女最尾走果陣個表情明顯地有暗湧

三個女主角嘅身邊人都擺明有陰暗面,係爭在幾時爆發

死嗰個又特登唔影,吊觀眾癮(係咪大路都估係個女強人被殺 )
終於有得睇big little lies啦
睇完本書好期待

三個女主角嘅身邊人都擺明有陰暗面,係爭在幾時爆發

死嗰個又特登唔影,吊觀眾癮(係咪大路都估係個女強人被殺 )

nicole kidman啲憂鬱樣做得好正
聽聞好似最尾果集先講邊個死左,我唔夠膽睇啲人估 因為本身base on小說驚有人劇透
但我都有諗過係佢死 仲有行海邊果個背影應該係Shailene Woodley,唔知係咪案發後既fast forward,單野會唔會關佢事呢
睇完本書好期待

本書好似幾好睇咁 好多人讚
同埋見到睇過書既人暫時對ep1都幾滿意咁
睇完本書好期待

本書好似幾好睇咁 好多人讚
同埋見到睇過書既人暫時對ep1都幾滿意咁

好睇架
不過我英文廢 係睇中文版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞