[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

睇4季爛尾得唔得

邊套

person of interest

笑左,真係ip都唔洗check
啱啱開始睇 game of thrones(我知好有啲遲 )

啲冰原狼BB 比人殺左好心up

你最好睇晒先上黎, 一個唔小心比人劇透左就

好易中伏

未睇哂got就上高登/lihkg同人講自己未睇哂係從來都唔會有好下場
何況佢仲要唔粉字就講劇情

sorry 巴打
下次識做

睇4季爛尾得唔得

邊套

見到user name就識答
啱啱開始睇 game of thrones(我知好有啲遲 )

好易中伏

未睇哂got就上高登/lihkg同人講自己未睇哂係從來都唔會有好下場

sorry 巴打
下次識做

但真係強烈建議睇哂先好上forum
其他劇都好D 呢套比人知你未睇哂就會即刻比人透
好彩你係入呢度講,如果喺出面講應該好快有人劇透你

睇4季爛尾得唔得

邊套

咁呢排追個d冇乜邊套神呀嘛

睇4季爛尾得唔得

邊套

可以睇下fleabag,好快追得哂

好易中伏

sorry 巴打
下次識做

當年都比人劇透左少少但都好震撼

好易中伏

sorry 巴打
下次識做

我係上WIKI睇D家族背景唔小心自爆左

睇4季爛尾得唔得

邊套

netflix定bbc/channel 4?

bbc
在APB見到Fusco就令我諗起POI
Iron fist 出咗trailer
TVLine認為HBO頻道全新短篇劇集《Big Little Lies》地區母親間的權力與地位鬥爭引人入勝,帶出女角精彩的演出,故事敘述非常出色,讓觀眾估計誰是兇手與受害者,演員陣容及演出更是得獎保證!
http://tvline.com/2017/02/06/big-little-lies-review-hbo-miniseries-reese-witherspoon-nicole-kidman/

Orphan Black final season June 10

好易中伏

sorry 巴打
下次識做

我兩星期追曬6個season
基本上唔建議上網search 任何got既野
一張圖都足以劇透
睇曬先上網睇關係同map 比較好
leftover s02e01我以為dl錯劇

鐘意S1定S2首opening song多d?
The Americans Season 5 Trailer
can't wait
https://www.youtube.com/watch?v=citAEhggLJA

elizabeth & paige
leftover s02e01我以為dl錯劇

鐘意S1定S2首opening song多d?

s1
正想入黎講s1 d soundtrack好十條街
d country music好19

我覺得s1 d plot linear d, s2仲奇怪過1, 但我今日一次煲左6集s2

我覺得S2首歌都好正 S2要跳出S1既depress,個feel幾清新,雖然S1首歌epic d
但S1同S2 d bgm都係同一堆黎喎 好似係
S2係癲過S1但真係集集都好好睇,Jarden呢個setting好正
勁多人就算唔鐘意S1都好鐘意S2,而我覺得S1都係好睇 雖然真係比較沉重
The Americans Season 5 Trailer
can't wait
https://www.youtube.com/watch?v=citAEhggLJA

elizabeth & paige

https://twitter.com/FromPillow/status/829094910775148545/photo/1
Paige: (hea打)
E be like (勁proud )

好易中伏

sorry 巴打
下次識做

我兩星期追曬6個season
基本上唔建議上網search 任何got既野
一張圖都足以劇透
睇曬先上網睇關係同map 比較好

S5開始差左好多
睇完劇可以返去睇書,睇書會發現好睇好多

睇4季爛尾得唔得

邊套

我係冇時間睇 ,依家追aos同cw4套superhero劇已經食哂d時間,有機會會開左got先

睇4季爛尾得唔得

邊套

Root
吔屎啦CBS

上年睇到第三季,見到個結局咁,仲未有動力去睇埋佢
Root

頭2季半真係神劇

印象中S2尾段至S4先係最好睇

Agger 有poi嘅地方就有我
有冇人講吓Dexter
我見IMDb都幾高分
值唔值得一睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞