[LIHKG] 美劇集中討論區 (4)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
明珠台呢排係咁賣prison break廣告 係咪想同步播

好似係同步播

搵返原班人馬配音

我而家先睇第一季

好似係同步播

搵返原班人馬配音

我而家先睇第一季

enjoy
twin peaks ep3 終於開始見識到呢套野既威力

原來得咁少 碌tumblr見到仲以為套劇勁多sheshe野
cw啲劇劇本雖然垃圾,但成日創造好多ships/又queer baiting搞到fan base幾強大

同埋據我所知好多ship sg呢pair嘅都係ship clexa嘅
成班響同一個電視台食完一舊屎仲要黎食第二舊屎
明明真係好多fans咁成日見佢地嗌交特別呢排因爲supergirl同個新角色一齊左
但係收視都係麻麻地

反正都係將Barry轉Gay啦
去左睇patriots day睇片尾先發現有Melissa Benoist, 完全冇為意係佢

禮拜2又係屌住睇supergirl嘅時間
不過見到alex喊又睇得好開心同埋maggie托佢下巴
呢幕睇到喊左
http://carmilakarnstein.tumblr.com/post/157806211149/hey-whats-wrong

cw啲劇劇本雖然垃圾,但成日創造好多ships/又queer baiting搞到fan base幾強大

同埋據我所知好多ship sg呢pair嘅都係ship clexa嘅
明明真係好多fans咁成日見佢地嗌交特別呢排因爲supergirl同個新角色一齊左
但係收視都係麻麻地

barry bl可能比barry臭西容易d接受
見美劇推薦有The Expanse係咪值得睇

呢2日煲緊..只能説 麻麻地

但係收視都係麻麻地

barry bl可能比barry臭西容易d接受

畫面上應該仲靚過barry臭西
嗚呀原來casey affleck女朋友都有去oscar
開心死
一陣睇重播

原來佢條女係劣化shoot其中一個

頂,次次見到劣化shoot都會大笑出聲
其實真係唔似#happy

我以為佢地要繼續低調所以冇去,條女今朝勁得閒係咁響ig like相 ,啱啱見到after party有相好開心

覺得其實似似地shaw,啲啲咁多,帶點劣
supergirl入面黑髮條女好似幾正,雖然冇睇

劣化shoot係咩

supergirl有pair sheshe角色定位有啲似poi既shoot (shaw & root)
但supergirl果pair外型上劣過shoot,簡稱劣化shoot

講開supergirl 睇左十幾集覺得好膠放棄左

[img][url]https://media.giphy.com/media/yXt1CrBQpNVfO/giphy.gif[/mg][/url]

scream queens究竟算唔算正式收左皮
但早兩日話就算有S3 lea都唔會返黎拍

S2都未睇晒

我都係

我睇晒啦

我信終有一日會有S3

好睇架?

又出?
cast左Blackbolt

又出?

4月4出新,今次到Lincoln / Sara 救Michael

香港有就正
嗚呀原來casey affleck女朋友都有去oscar
開心死
一陣睇重播

我以為佢地要繼續低調所以冇去,條女今朝勁得閒係咁響ig like相 ,啱啱見到after party有相好開心

劣化shoot係咩

supergirl有pair sheshe角色定位有啲似poi既shoot (shaw & root)
但supergirl果pair外型上劣過shoot,簡稱劣化shoot

正常 一集都冇睇過

[img][url]https://media.giphy.com/media/yXt1CrBQpNVfO/giphy.gif[/mg][/url]

scream queens究竟算唔算正式收左皮
但早兩日話就算有S3 lea都唔會返黎拍

S2都未睇晒

我都係

我睇晒啦

我信終有一日會有S3

好睇架?

喜劇,幾好笑幾好睇 班cast好正
淨係睇emma roberts做8婆都抵

香港有就正

youtube 咁睇法係咪好多廣告架

劣化shoot係咩

正常 一集都冇睇過

Agger
我自己都飛下飛下咁睇
FX未播先續訂<宿敵Feud>第二季
下季故事將是戴安娜王妃與查爾斯王子的失敗婚姻
http://huo360.com/a/45463

FX在美國下週日才首播新劇《宿敵Feud》,但電視台已宣布續訂10集的第二季,並定好下季題材為《查爾斯與戴安娜Charles and Diana》,預定明年播出的第二季由Ryan Murphy及Jon Rabin Baitz執筆。戴安娜王妃是個世界名人,她與查爾斯王子於1981年結婚,但這段婚姻並不美好,戴安娜除了與英國王室家人傳出不和外,查爾斯也一直與舊情人卡米拉難捨難離,於96年戴安娜與查爾斯離婚,並在97年因車禍去世,而卡米拉最後則與查爾斯結婚。

即將播出的首季是講述電影明星Joan Crawford(Jessica Lange飾)及Bette Davis(Susan Sarandon飾)之間的仇恨,其中包括他們為了重振演員事業,而共拍高票房兼獲得五項奧斯卡提名的62年電影《What Ever Happened to Baby Jane?》。但對於早有不和的他們,合拍電影對二人都猶如恐怖片一般。
The Crown S3好似會出Diana,又係2018播
Feud個Diana又係2018
FX vs Netflix
下個禮拜一有套FOX新喜劇首播講time travel
有gossip girl queen B做女主 好耐冇見過佢喇
https://www.youtube.com/watch?v=xQjN5KSTCz0
《新福爾摩斯》(Sherlock) 男星Benedict Cumberbatch將會加入Showtime頻道全新短篇劇集《Melrose》!
http://variety.com/2017/tv/news/benedict-cumberbatch-melrose-drama-showtime-sky-atlantic-1201998815/

劣化shoot係咩

正常 一集都冇睇過

睇咗45隻棄咗,雖然覺得女主角超靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞